Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έξαλλη με τις φήμες χωρισμού – «Θα σέβεστε»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έξαλλη με τις φήμες χωρισμού – «Θα σέβεστε»

Δείτε την οργισμένη ανάρτησή της

Πυρ και μανία έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της.

Το μοντέλο, που πρόσφατα παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή και προτιμά να δίνει ελάχιστες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας για τον σύντροφό της.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής (9/10) ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαντά σε όσους τις στέλνουν μηνύματα και την ρωτούν για όσα γράφονται για εκείνη και τον γάμος της.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Πάμε πάλι πρωί πρωί. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται, έχω κάνει δύο γάμους στο παρελθόν, ο ένας στην Αγγλία. Έχω δύο παιδιά τα οποία κρύβω πάρα πολύ καλά. Παντρεύτηκα ξανά αφού μάλλον χώρισα, έχω ακόμα ένα παιδί που κρύβω πολύ καλά και επίσης μόλις χώρισα ξανά. Άρα είμαι μάνα 4 παιδιών μαζί με την άιζα και χωρισμένη. Θα σέβεστε».

Η ανάρτησή της

Η αποκάλυψη για τον γάμο

Πρόσφατα η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

«Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παππά και τελειώσαμε. Δε θέλω να το συζητήσω. Μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα. Έχω αρχίσει και στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά κι εγώ η ίδια με τον εαυτό μου.

Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα και την πρόταση γάμου. Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες που είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο… Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση», είχε εξομολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ