Γυναίκα Δήμαρχος δίνει… ρέστα σε ταινίες ενηλίκων!

Γυναίκα Δήμαρχος δίνει… ρέστα σε ταινίες ενηλίκων!

Από το... μέγαρο στις ερωτικές ταινίες!

Μεγάλο ντόρο έχει κάνει δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας της χώρας μας η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλύπτει την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού μιας Δημάρχου η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ παράτησε το Δημαρχιλίκι και τώρα κάνει καριέρα σε ταινίες ενηλίκων.

Φαίνεται ότι η κυρία αυτή, βαρέθηκε να ασχολείται με τα κοινά και τα βαρετά δημοτικά συμβούλια και αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με κάτι πολύ προσοδοφόρο γι’ αυτήν.

Βέβαια αν το είχε σκεφτεί καλά, θα μπορούσε να βγάζει πολλά περισσότερο ως Δημαρχίνα χωρίς να κουράζεται τόσο, αφού όπως μαθαίνουμε ο ιδρώτας και τα πολύωρα γυρίσματα την έχουν εξουθενώσει.

Όπως την βρίσκει ο καθένας θα πουν κάποιοι! Σωστά, το θέμα είναι όμως να βγει το χρήμα αβίαστα και χωρίς να κάνει νέα πολύωρα “συμβούλια” μπροστά στις κάμερες.

Η ίδια μάλιστα όπως αποκαλύπτει και γνωστή ιστοσελίδα που έψαξε περισσότερο το θέμα που έβγαλε στην δημοσιότητα η εφημερίδα, έκανε κάτι ακόμα πιο απίστευτο, αφού για να ξεκινήσει την νέα της καριέρα, ζήτησε την άδεια του άντρα της την οποία μάλιστα και πήρε!!!

Στον λογαριασμό της στο Instagram, οι θαυμαστές της, μπορούν να την απολαύσουν σε φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, αλλά ταυτόχρονα έχει κρατήσει και όλες εκείνες που την δείχνουν στις αίθουσες του Δημαρχιακού μεγάρου!

Το πρωτοσέλιδο πάντως της εφημερίδας αν και αποκαλυπτικό δεν μας λέει όμως ποια είναι η γυναίκα Δήμαρχος που άφησε τα δημοτικά συμβούλια και τα κοινά για να ασχοληθεί με το ……..πνίξιμο κουνελιών.

Δείτε το εξώφυλλο εδώ και μετά θα σας αποκαλύψουμε ποια είναι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ