Η σπάνια φωτογραφία της Ζωζώς Σαπουντζάκη ως νυφούλα σε ηλικία 18 ετών

Η σπάνια φωτογραφία της Ζωζώς Σαπουντζάκη ως νυφούλα σε ηλικία 18 ετών

Στο «κλικ» αναδεικνύεται η κλασική ελληνική ομορφιά της Ζωζώς

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ντυμένη νυφούλα στα 18 της χρόνια! Ενα φωτογραφικό ντοκουμέντο από το (πολύ!) μακρινό παρελθόν της αειθαλούς ντίβας έφερε στο φως μέσω Instagram ο δημοσιογράφος και συλλέκτης φωτογραφιών Άρης Λουπάσης.

Στο «κλικ» αναδεικνύεται η κλασική ελληνική ομορφιά της Ζωζώς, καθώς απαθανατίζεται με ένα μακρύ δαντελένιο νυφικό, ένα μπουκέτο στα χέρια και ένα πέπλο στα μαλλιά.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1951 και είναι από τον πρώτο γάμο της εμβληματικής σταρ, που κράτησε ελάχιστα.

δεξια Ζωζώ νύφη copy

«Η Ζωζώ Σαπουντζακη ντυμένη νύφη στον πρώτο της γάμο το ’51 σε ηλικία δεκαοκτώ ετών με τον γιατρό Γιώργο Χατζηπαρασκευά, έναν γάμο που θα κρατήσει μόνο τρεις μήνες» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Αρης Λουπάσης στη λεζάντα του post, γράφοντας παρακάτω κι άλλα tips από την προσωπική ζωή της «βασίλισσας της νύχτας», όπως για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός από τους γοητευτικότερους θαμώνες του μαγαζιού Κομπαρσίτα, όπου είχαν κάνει πάταγο οι εμφανίσεις της για χρόνια, όπως και για τον δεύτερο γάμο της το 1973 με τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη, με τον οποίο πέρασε 23 χρόνια μαζί.

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ