Η Έλενα Τσαβαλιά σκύβει στα 4… Το video που γονάτισε το Youtube! (vid)

Η Έλενα Τσαβαλιά σκύβει στα 4… Το video που γονάτισε το Youtube! (vid)

Σκέτη κόλαση η ηθοποιός ζαλίζει και ταυτόχρονα αρρωσταίνει με το στήσιμο της...

Σίγουρα με μια τέτοια καλλονή δίπλα του όπως είναι η Έλενα Τσαβαλιά, ο Μάρκος Σεφερλής εκτός απο τυχερός θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ υπερήφανος, αφού η σύζυγος του είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην Ελληνική showbiz.

Φυσικά αυτά που έχει δει λατρεμένος ηθοποιός απο την Έλενα Τσαβαλιά δεν τα έχει δει κανένας άλλος, ακόμα όμως και αυτός, πολλές φορές μένει με το στόμα ανοικτό ειδικά όταν η 58χρονη πλέον σύζυγος του κάνει τα μαγικά της ακόμα και στο θέατρο.

Είναι γνωστό ότι ο Μάρκος και η Έλενα είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική ενώ θεωρούνται και πιστέψτε μας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Διαβάστε επίσης: Το… εξωπραγματικό κορμί της Λόπεζ και το σ3ξι κούνημα που «τρέλανε» τους πάντες! (vid)

Για την Έλενα μάλιστα τα σχόλια είναι ακόμα καλύτερα αφού η πανέμορφη ξανθιά ηθοποιός είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα και αληθινά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

‘Έχουν μικρή διαφορά ηλικίας με τον Μάρκο Σεφερλή να είναι 53 ετών και την Έλενα όπως ήδη σας αποκαλύψαμε να βρίσκεται πλέον στο 58ο έτος της ηλικίας της, παρόλα αυτά οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικό πρότυπο σχέσης και φαίνονται ακόμα εξίσου ερωτευμένοι!

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει προσφέρει απίστευτα πλάνα στις θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο που έχει γράψει ιστορία.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός μπορεί να του ρίχνει 5 χρόνια στην ηλικία, αλλά είναι απίστευτα όμορφη και με ένα σώμα που δεν το έχει ούτε 20χρονη κοπέλα.

Τόσα χρόνια άλλωστε φροντίζει την υγεία της με τον καλύτερο τρόπο σε αντίθεση με τον καλό της που είναι ή του ύψους ή του βάρους, όπως θα έλεγε και αυτός.

Θα έλεγε κανείς ότι χωρίς την Έλενα Τσαβαλιά τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή δεν θα ήταν και τόσο χιουμοριστικά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ