Πασίγνωστος ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» παραλίγο να πεθάνει – Δείτε τον απίστευτο λόγο (vid)

Πασίγνωστος ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» παραλίγο να πεθάνει – Δείτε τον απίστευτο λόγο (vid)

«Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω»...

Ο Μάθιου Πέρι μιλάει για τους εθισμούς του στο βιβλίο του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» και πραγματικά σοκάρει με αυτά που αποκαλύπτει και βλέπουν επίσημα για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Τα απομνημονεύματα του πολύ δημοφιλούς ηθοποιού απο τα «Φιλαράκια» θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο με το βιβλίο ήδη να έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου και όχι μόνο, αφού η σειρά είναι ίσως η πιο δημοφιλής που υπάρχει στα χρονικά της παγκόσμιας τηλεόρασης.

Οι εθισμοί του εμφανίστηκαν από το πρώτο του κάστινγκ στα «Φιλαράκια». Ήταν 24 ετών τότε και μπόρεσε να το αντιμετωπίσει αρκετά καλά. Αλλά οι εθισμοί χειροτερεύαν με την πάροδο του χρόνου, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάθιου Πέρι αναφέρει ότι χαίρεται που ζει και μπορεί να πει την ιστορία του.

Ο ηθοποιός της αγαπημένης σειράς απο τα «Φιλαράκια» έχει βρεθεί συχνά στο να φτάνει στα όρια του θανάτου. Ο 53χρονος πλέον ηθοποιός παραλίγο να πεθάνει πριν από 4 χρόνια. Έκανε υπερβολική δόση και ήταν σε κώμα για εβδομάδες. Η ανάκαμψη του κράτησε περισσότερο από 1 χρόνο.

Ο ίδιος ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει μέσα απο το βιβλίο του.

«Ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου όταν ήμουν ασφαλής μακριά από αυτό το σκοτεινό μέρος. Ήθελα να περιμένω μέχρι να είμαι εντελώς νηφάλιος. Και μακριά από τον αλκοολισμό και τους εθισμούς. Ήξερα ότι γράφοντας την ιστορία μου ίσως να μπορέσω να βοηθήσω άλλους.

Όταν εισήχθηκα στο νοσοκομείο, είπαν στην οικογένειά μου ότι οι πιθανότητες επιτυχίας μου ήταν 2%. Ήμουν ξαπλωμένος σε ένα μηχάνημα που λειτουργούσε την καρδιά και τους πνεύμονές μου. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν βγαίνει ζωντανός από αυτήν τη συσκευή.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ