Σέξι μοντέλο έκανε βόλτα στην Αθήνα με σούπερ μίνι και έβαλε… φωτιά! (pics)

Σέξι μοντέλο έκανε βόλτα στην Αθήνα με σούπερ μίνι και έβαλε… φωτιά! (pics)

Η βόλτα του μοντέλου που ξετρέλανε τους πάντες στους δρόμους της Αθήνας

Το εντυπωσιακό μοντέλο που όλοι πρωτογνωρίσαμε μέσα απο το GNTM, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για μια ακόμα φορά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της με μια εμφάνιση σκέτη βόμβα στους δρόμους της Αθήνας.

Την εντυπωσιακή Γαρυφαλλιά την γνωρίσαμε μέσα απο το ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, που την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα και πραγματικά πρέπει να ευγνωμονούμε αφού μιλάμε για έναν ξανθό άγγελο.

Η Ελληνίδα Σκάρλετ Γιόχανσον όπως την φωνάζουν, η Γαρυφαλλιά της καρδιάς μας έχει πλέον αρκετούς εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές αφού ο αριθμός των followers έχουν ξεπεράσει τις 220 χιλιάδες, οι οποίοι παραλnρούν σε κάθε νέα της ανάρτηση!

Μπορεί η ίδια να έγινε γνωστή γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM, με τον καιρό όμως κατάφερε να πείσει τους πάντες ότι διαθέτει στόφα μοντέλου που καθηλώνει σε κάθε της εμφάνιση.

Η πανέμορφη ξανθιά influencer έχει κυριολεκτικά μαγέψει τα social media και σήμερα κατάφερε να καθηλώσει και την πρωτεύουσα της χώρας με την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στους δρόμους της Αθήνας.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο μίνι φόρεμα και μπότες που έφταναν στο γόνατο, η Γαρυφαλλιά συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού όπως θα δείτε και εσείς δεν βλέπεις κάθε μέρα τέτοιο θηλυκό να κάνει πασαρέλα στους δρόμους της Αθήνας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ