Η Καρολίνα από το Survivor… τα πετάει όλα! (pics)

Η Καρολίνα από το Survivor… τα πετάει όλα! (pics)

Για ακόμα μια φορά η Αμαζόνα του Survivor θα σας κάνει να χρειαστείτε υπογλώσσια

Η Αμαζόνα του Survivor, η κοπέλα που μας έκανε να καρδιοχτυπούμε απο την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπως όλα δείχνουν ετοιμάζετε και εκείνη με την σειρά της να πει το μεγάλο ΝΑΙ για να την απολαύσουμε για ακόμα μια φορά στις παραλίες και τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Απίστευτα γρήγορη παίκτρια, δυναμική με τρομερά γυμνασμένο κορμί, η Καρολίνα μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν εκείνες που τράβηξαν στις πλάτες τους όλο το αγωνιστικό κομμάτι που αφορούσε τις γυναίκες στο ριάλιτι επιβίωσης, μετά και την αποχώρηση της Κάτια Ταραμπάνκο που ήταν μέχρι τότε ανίκητη.

Η Καρολίνα όμως εκτός από τρομερή αθλήτρια, είναι και ένα πολύ απελευθερωμένο άτομο, το οποίο όπως είδαμε και με τα ίδια μας τα μάτια στις παραλίες του νησιού δεν σταματούσε πουθενά.

Αυτό που ήθελε να κάνει το έκανε και φυσικά με σύμμαχο τον σκηνοθέτη του ΣΚΑΪ πρόσφερε απίστευτα πλάνα στις κάμερες και φυσικά στα μάτια όλης της Ελλάδας που την παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια ήταν η μόνη που κατάφερε να κάνει κάτι που καμιά άλλη δεν το τόλμησε ποτέ στα τόσα χρόνια που παρακολουθούμε το Survivor!

Μπροστά στα έντρομα μάτια της συμπαίκτριας της Ελένης Χαμπέρη, αλλά και των αγοριών που βρίσκονταν μέσα στην θάλασσα, η Καρολίνα ξεφορτώθηκε απο πάνω της το μαγιό της και πόζαρε στην παραλία ολοτσίτσιδη, ανεβάζοντας φυσικά στα ύψη την τηλεθέαση.

Η Καρολίνα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνει εκτός Survivor, αφού θα δώσει άλλη δυναμική στο ριάλιτι σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε μαζί με την Μαριαλένα κατάφεραν να μας τρελάνουν και εκτός Survivor με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανάρτουσαν όλο αυτό το διάστημα που βρίσκονταν εκτός παιχνιδιού.

Βέβαια εμείς ανακαλύψαμε μια φωτογραφία της που μας θύμισε έντονα το σκηνικό στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, την οποία η Αμαζόνα του Survivor μας δείχνει το σώμα της ξανά

Δείτε την εδώ και μετά απολαύστε και το βίντεο υπερθέαμα της Καρολίνας απο την παραλία του νησιού.

Το βίντεο που τρέλανε τους πάντες στο Survivor και όχι μόνο με πρωταγωνίστρια την Καρολίνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ