Εικόνα που σοκάρει: Είναι αυτό το πραγματικό πρόσωπο της Μαντόνα; (vid)

Εικόνα που σοκάρει: Είναι αυτό το πραγματικό πρόσωπο της Μαντόνα; (vid)

Η βασίλισσα της ποπ ανέβασε ένα βίντεο που προκάλεσε πανικό στους θαυμαστές της

Η Μαντόνα αποφάσισε να μας δείξει το πρόσωπό της όπως πραγματικά είναι;

Χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ και προσθήκες;

Μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκε για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στα social media, η σταρ ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με το «αφιλτράριστο» πρόσωπό της.

Διαβάστε επίσης: Μενεγάκη – Σκορδά: Η συνάντηση στη Ρώμη και ο διάλογός τους

Η βασίλισσα της ποπ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο φοράει ένα πράσινο, διχτυωτό τοπ και λέει: «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;», αναφερόμενη στην εικόνα του προσώπου της.

Η Μαντόνα στο βίντεο φαίνεται κάπως «πρησμένη», ενώ το πρόσωπό της έχει κάποια κόκκινα σημάδια. Αυτό έχει οδηγήσει τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται τι έχει «πειράξει» η τραγουδίστρια στο πρόσωπό της και φαίνεται αφύσικο.

Δείτε το βίντεο 

Η επιστήμη μίλησε

Οι αλλαγές στο πρόσωπο της Μαντόνα τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς και χειρουργοί από το εξωτερικό μίλησαν πρόσφατα στο Page Six και αφού, «μελέτησαν» τις εικόνες της, εξηγούν τι επεμβάσεις μπορεί να έχει κάνει η σταρ. «Οταν είδα για πρώτη φορά τη δημοσίευση, όπως και πολλοί άλλοι, εξεπλάγην και εγώ πολύ με την εμφάνισή της», είπε αρχικά ο Δρ. Ehsan Ali, Διευθύνων Σύμβουλος του «Beverly Hills Concierge Doctor and Urgent Care, πριν συμπληρώσει πως μπορεί να διακρίνει περίπου εννέα επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ