«Τρέλανε» με το μικροσκοπικό της μαγιό το Μιλάνο η Γουάντα Νάρα (pics)

«Τρέλανε» με το μικροσκοπικό της μαγιό το Μιλάνο η Γουάντα Νάρα (pics)

Τέτοιες πόζες υπάρχουν για να χαζεύουν κόσμο. Εσύ είδες τη Γουάντα Νάρα;

Καλά την έχουμε βαφτίσει εύθυμη χήρα την Wanda Nara, αφού από την στιγμή που χώρισε με τον Mauro Icardi, έχει βαλθεί να τρελάνει όχι μόνο τον πρώην σύζυγο της, αλλά ολόκληρη την υφήλιο με τα καμώματα της και πολύ περισσότερο με τις φωτογραφίες της.

Τελευταίο της κατόρθωμα οι 5 νέες φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram όπου η Αργεντίνα τηλεπερσόνα αποφάσισε να δημοσιεύσει και να κόψει την ανάσα.

Φόρεσε το μικροσκοπικό μαγιό της και ξεχύθηκε στις παραλίες του Μιλάνου και κατάφερε με τις πόζες της και το εντυπωσιακό ζουμερό κορμί της να ζαλίσει όχι μόνο τους Ιταλούς που την έβλεπαν να ποζάρει δίπλα από την θάλασσα, αλλά και τους εκατομμύρια θαυμαστές της που για μια ακόμα φορά έτριβαν τα μάτια τους από αυτά που έβλεπαν.

Απίστευτες φωτογραφίες, με εντυπωσιακά πλάνα που καθηλώνουν, η Wanda Nara για ακόμα μια φορά κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της και το έκανε με μεγάλη ευκολία.

Φαίνεται ότι ο χωρισμός την επηρέασε πολύ και αυτό την έχει κάνει να θέλει να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό και να είστε σίγουροι και εσείς ότι όταν την δείτε στις 5 φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα με το μικροσκοπικό μαγιό της…. θα μείνετε και εσείς άφωνοι!

Απολαύστε την Wanda Nara σε επικές πόζες που καθηλώνουν!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ