Η Ηλιάδη στο ντους φορώντας μόνο το… τατουάζ της! (pic)

Η Ηλιάδη στο ντους φορώντας μόνο το… τατουάζ της! (pic)

Αυτή την φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη δεν την έχετε ξαναδεί

Η περσινή χρονιά για την Αγγελική Ηλιάδη ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και για την ίδια αλλά και για όλους τους θαυμαστές και μη της αγαπημένης τραγουδίστριας, αφού όλοι κατάφεραν μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 να γνωρίσουν την Αγγελική καλύτερα απ’ ότι γνώριζαν την Ηλιάδη.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κατάφερε μέσα από την συμμετοχή της στο αγροτικό ριάλιτι να είναι μια από τις παρουσίες που μαγνήτισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο είδε διάφορες άγνωστες πτυχές της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η ίδια μάλιστα ήταν από τα λίγα πρόσωπα που το κοινό ήθελε να μαθαίνει τι γίνεται μέσα στη Φάρμα, αφού γενικώς το ριάλιτι δεν πήγε καλά. Ο έρωτας της με τον συμπαίκτη της, μπορεί να μην προχώρησε εκτός παιχνιδιού κατάφερε όμως να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Καθηλωτικές ήταν βέβαια και οι εμφανίσεις της μέσα στο αγρόκτημα, όπου μαζί με την Σάσα Μπάστα έφεραν το καλοκαίρι μέσα στον χειμώνα.

Ακόμα όμως και μετά το τέλος του ριάλιτι του ΑΝΤ1 η Αγγελική Ηλιάδη κατάφερε να μαγέψει τους πάντες μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από το instagram όπου μοίραζε σωρηδόν εντυπωσιακές της φωτογραφίες.

Εμείς όμως ανακαλύψαμε μια φωτογραφία από το παρελθόν της Αγγελικής Ηλιάδη, φωτογραφία που όμοια της δεν έχετε ξαναδεί, αφού η τραγουδίστρια όπως θα δείτε και εσείς πιο κάτω ποζάρει φορώντας μόνο το τατουάζ της;

Δείτε την εκθαμβωτική και καθηλωτική Αγγελική Ηλιάδη εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ