Λευτέρης Πανταζής: Η ερωτική σχέση που με σημάδεψε ήταν με την Άντζελα Δημητρίου

Λευτέρης Πανταζής: Η ερωτική σχέση που με σημάδεψε ήταν με την Άντζελα Δημητρίου

Τί έιπε για την κόρη του Κόνι Μεταξά;

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για το ιδανικό σχήμα που έχει στο μυαλό του, τις γυναίκες και την κόρη του Κόνι Μεταξά .

Αρχικά ανέφερε πως: «Αν ήμουν επιχειρηματίας θα έκανα ένα μουσικό σχήμα με εμένα, τον Κωνσταντίνο Αργυργό και την Πάολα. Μου έχει τύχει ένα μεγάλο όνομα στον χώρο του τραγουδιού, μου χαμήλωνε το μικρόφωνο. Πήγα και τον έπιασα και το αρνήθηκε αλλά την επόμενη μέρα ως δια μαγείας, το μικρόφωνο ήταν μια χαρά. Άρα αυτός είχε βάλει το χεράκι του».

antzela dimitriou pantazis11879

Όσον αφορά τις γυναίκες δήλωσε πως: «Όλες τις γυναίκες και τις αγάπησα. Αλλά η σχέση που με σημάδεψε πολύ ήταν η Άντζελα Δημητρίου».

antzela dimitriou pantazis11919

Για την κόρη του Κόνι Μεταξά είπε: «Όταν γύρισε στην Ελλάδα η Κόνι νόμιζε ότι ήταν ο παράδεισος. Της είπα ότι θα την μειώσουν, θα την πικράνουν αλλά δεν το κατάλαβε. Πήγαινε σε οντισιόν μόνη της, για να χτίσει καριέρα με το δικό της όνομα. Όταν είχε έρθει κλαμμένη σπίτι, πήρα τηλέφωνο και λέω “Ήρθε για οντισιόν και της λες Εδώ είναι Ελλάδα και άσε τις Αμερικές; Το έκαναν και σε εσένα αυτό;”. Μετά μου ζητούσε χίλιες συγγνώμες!»

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ