Το ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό της Dua Lipa που… κολάζει! (pics)

Το ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό της Dua Lipa που… κολάζει! (pics)

Δες και εσύ την εμφάνιση φωτιά της τραγουδίστριας πριν το κατεβάσουν

Η Dua Lipa εξελίσσετε σε ιέρεια της διεθνούς μόδας, αφού εκτός από μια παγκόσμια φυσιογνωμία της μουσικής σκηνής, έχει αρχίσει να προκαλεί τα μάτια όλων με τις στιλιστικές της επιλογές που πραγματικά δημιουργούν μόδα.

Η Βρετανίδα σούπερ σταρ έκανε εμφάνιση φωτιά και πραγματικά κόλασε θαυμαστές και μη σε όλη την υφήλιο με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις.

Είναι επίσημο, το νέο καuτo ντεκολτέ της σεζόν θέλει να μην υπάρχει…καθόλου λαιμόκοψη. Τον τελευταίο καιρό, οι διάσημες έχουν αγκαλιάσει τοπ και φορέματα που βυθίζονται τόσο πολύ κάτω από τον κορμό τους, ξεπερνώντας το σημείο του χαμηλού κοψίματος, που ρωτούν – γιατί να φορέσουν τοπ σε αυτό το σημείο;

Αλλά, φυσικά, όλα είναι απλώς μέρος του παιχνιδιού μόδας που ωθεί τα όρια, κάτι το οποίο η Dua Lipa γνωρίζει να παίζει πολύ καλά, επομένως είναι λογικό να είναι η τελευταία που υιοθέτησε την τάση αυτή.

Την Πέμπτη, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη στάση της περιοδείας της στη Μελβούρνη, δείχνοντας την τελευταία της τολμηρή εμφάνιση.

Η Dua Lipa φόρεσε ένα σετ από τη συλλογή της KNWLS με έδρα το Λονδίνο, φορώντας διάφανο παντελόνι με μποτάκι σε αιθέριο μωβ λουλουδάτο μοτίβο με ασορτί τοπ, και εκεί κάπου τα πράγματα άρχισαν να γίνονται εντυπωσιακά ενδιαφέροντα.

Το πάνω μέρος είναι μακρυμάνικο, αλλά εντελώς χωρισμένο στη μέση, συγκρατείται με λουράκια που σταυρώνουν μέχρι το τέλος, και ως εκ τούτου, οι αποκαλύψεις είναι πολλές.

Η Dua Lipa συνδύασε την εμφάνιση της με εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως ένα τσόκερ με χρυσή αλυσίδα, χρυσούς κρίκους και ένα ογκώδες βραχιόλι με αλυσίδα.

Όλα αυτά τα ολοκλήρωσέ τραβώντας τα μαλλιά της πίσω και ολοκλήρωσε τα πράγματα με μια πράσινη σκιά στα μάτια της.

Η εμφάνιση της όπως καταλαβαίνετε και εσείς προκάλεσε ενθουσιασμό στους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram την αποθέωσαν για ακόμα μια φορά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ