Το εσώρουχο… αγνοείται από το φόρεμα της Σκορδά (pics)

Το εσώρουχο… αγνοείται από το φόρεμα της Σκορδά (pics)

Το φόρεμα της Φαίης Σκορδά θα σου φτιάξει τη μέρα!

Τέτοια εμφάνιση όπως αυτή που έκανε η Φαίη Σκορδά και θα την δείτε στο τέλος του άρθρου, την έχουμε δει ξανά πριν από πολλά χρόνια και μάλιστα σε έναν διεθνή διαγωνισμό μουσικής.

Μιλάμε φυσικά για την ανεπανάληπτη εμφάνιση που είχε κάνει η Καίτη Γαρμπή στην Eurovision πριν από πολλά χρόνια, μια εμφάνιση όμως που τώρα αντέγραψε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και μάλιστα μας ζάλισε για τα καλά.

Είναι γνωστό ότι η Φαίη Σκορδά είναι όμορφη, επιτυχημένη και μόνη για ακόμα μια φορά, αυτό όμως την κάνει επικίνδυνη και ποθητή σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να είναι μια από τις καλύτερες φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού της χώρας.

Οτιδήποτε φορέσει το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο αφού με ύψος 1,77 μέτρα μακριά πόδια και ιδανικές αναλογίες η καλλονή παρουσιάστρια από το Κιλκίς, μόνο απαρατήρητη δεν περνάει!

Λίγο νωρίτερα τόλμησε μία εμφάνιση που θυμίζει την αντίστοιχη που είχε κάνει πριν από σχεδόν 30 χρόνια το 1993 η Καίτη Γαρμπή στη Eurovision όταν και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό και φόρεσε ένα τιρκουάζ φόρεμα χωρίς εσώpoυxο!

Χαρακτηριστικό είναι ότι για αυτό το φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη ακόμα και σήμερα συζητάμε για το αν φορούσε η όχι η Καιτούλα εσώρουxο!

Αν για την Καίτη Γαρμπή παραμένει ακόμα και σήμερα ο προβληματισμός για τη Φαίη Σκορδά και την τελευταία της εμφάνιση είμαστε βέβαιοι ότι από μέσα δεν φοράει τίποτα!

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε λευκό ιβουάρ maxi φόρεμα το οποίο και ήθελε να προσφέρει υπό μορφή διαγωνισμού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε την:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ