Ελένη Φουρέιρα: Έγκυος η σταρ – Η ανακοίνωσή της στο Instagram

Ελένη Φουρέιρα: Έγκυος η σταρ – Η ανακοίνωσή της στο Instagram

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Σπίτι με το MEGA: Το ντουέτο του Αντύπα και του Γιώργου Αλκαίου έβαλε «φωτιά» στην πίστα (vid)

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ δεν έκανε καμία συζήτηση για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον Χειμώνα.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είχαν μειωθεί αισθητά, το ίδιο και οι αναρτήσεις της στα social media γεγονός που φούντωνε ακόμα περισσότερο τις φήμες αυτές. Όλο αυτό το διάστημα ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα είχε επιλέξει να κρατήσει αυτή την ευχάριστη είδηση για εκείνη και τα πολύ δικά της πρόσωπα.

Τώρα όμως, η τραγουδίστρια αισθάνθηκε πως μπορεί πλέον να μοιραστεί τη χαρά με το κοινό της και έτσι αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στο Instagram της.

Δείτε την ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ