Αναστασία Γιούσεφ: Φοράει λάτεξ και πέφτει στα 4 – Παρακαλώ να απομακρυνθούν οι ευπαθείς ομάδες

Αναστασία Γιούσεφ: Φοράει λάτεξ και πέφτει στα 4 – Παρακαλώ να απομακρυνθούν οι ευπαθείς ομάδες

Απολαύστε την...

Η Αναστασία Γιούσεφ έχει χαρίσει ομολογουμένως μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram! Το μοντέλο και χορεύτρια διαθέτει ιδανικές αναλογίες και αρκετές φορές την εβδομάδα μπορείς να τη θαυμάσεις να λικνίζεται σε γνωστά clubs των δυτικών προαστίων της Αθήνας!

Άμα τη εμφανίσει, τα φλας παίρνουν φωτιά κάτι που δείχνει να ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο την Αναστασία Γιούσεφ αφού ζει για να πpoκαλεί!

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής επίθεση Καινούργιου σε Σπυροπούλου: «Τώρα θα μιλήσω! Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, θα πάω στην Αστυνομία» (Vids)

O Instagram λογαριασμός της διαθέτει πάνω από 430 χιλιάδες followers και μέσω αυτού, ενημερώνει τους διαδικτυακούς της ακολούθους, για τα επερχόμενα events και τις εμφανίσεις της!

Αυτό που δεν ενημερώνει είναι για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media οι οποίες εμφανίζονται στο timeline μας ξαφνικά και μας στέλνουν στα επείγοντα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συγκεκριμένη στην οποία η Αναστασία Γιούσεφ φοράει full λάτεξ φόρμα και ψηλά τακούνια πέφτει στο πάτωμα και στήvεται

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ