Τουρίστρια πήγε σε ορφανοτροφείο με βαθύ ντεκολτέ και δίχασε μια ολόκληρη χώρα

Τουρίστρια πήγε σε ορφανοτροφείο με βαθύ ντεκολτέ και δίχασε μια ολόκληρη χώρα

«Κράτα τα μέσα στην μπλούζα σου» - Η τουρίστρια βρέθηκε στο στόχαστρο επικριτών στα social media

Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο προκάλεσε μια Αυστραλή τουρίστρια που επισκέφθηκε ορφανοτροφείο στο Μπαλί. Γιατί; Η Kelsey Foster είχε ντυθεί πιο… λεπτά λόγω της υγρασίας στην περιοχή και φορούσε μαγιό και crop top.

Η ιδιοκτήτρια σαλονιού ομορφιάς αφιέρωσε χρόνο από τις διακοπές της για να δώσει είδη πρώτης ανάγκης, όπως ρύζι, ζυμαρικά και μαγειρικό λάδι, καθώς και γλειφιτζούρια και παιχνίδια σε ορφανά παιδιά. Ωστόσο, οι σκληροί επικριτές εστίασαν περισσότερο στο «ανάρμοστο» ντύσιμο της.

Η ανελέητη κριτική

«Δεν είναι κάτι που τα παιδιά πρέπει να βιώσουν σε νεαρή ηλικία», σχολίασε ένας διαδικτυακός χρήστης για το προκλητικό της ντύσιμο. «Καταλαβαίνω ότι είχε καλές προθέσεις, αλλά αυτό δεν είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη», έγραψαν.

Την κατηγόρησαν επίσης ότι απλά χρησιμοποιεί τα παιδιά ως φωτογραφική ευκαιρία. Κάποιοι το πήγαν τόσο μακριά, που υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να είχε κάνει την έρευνά της για αξιόπιστες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Πως θα βεβαιωνόταν ότι δεν επισκεπτόταν μια εγκατάσταση που εκμεταλλευόταν τα παιδιά;

«Δεν έχω μίσος για κανέναν. Απλώς λέω ότι οι τουρίστες στο Μπαλί θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνοι ως προς το πώς βοηθούν τα παιδιά», είπε ένας άλλος χρήστης.

Η αντεπίθεση

Η κ. Foster απάντησε στους haters τονίζοντας ότι δεν θα αντιμετώπιζε ποτέ τέτοια κριτική αν ήταν «μεσήλικη». «Ο κόσμος θεώρησε ότι ήταν ασέβεια που δεν κάλυπτα το σώμα μου και ότι το έκανα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απλά κάποιοι πραγματικά αγενείς άνθρωποι έλεγαν ότι δεν το εννοούσα πραγματικά ή ότι δεν το έκανα για τα παιδιά», δήλωσε.

«’Εγγυώμαι ότι αν ήμουν άνδρας ή μεσήλικη γυναίκα, δεν θα γινόταν καμία φασαρία. Είναι επειδή είμαι γυναίκα και έχω στήθος που είναι μεγάλο και δεν κρύβεται εύκολα», εξήγησε στο Yahoo! News. «Τα παιδιά δεν τα ένοιαζε τι φορούσα. Είχαν τα μεγαλύτερα χαμόγελα όταν έβλεπαν όλα τα τρόφιμα και τα πράγματα που τους πήγαινα», συμπλήρωσε.

Κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να την υπερασπιστούν. «Αυτό είναι τόσο όμορφο πράγμα», ανέφερε ένας από αυτούς. «Δεν έχει σημασία τι φοράτε δεν είναι αυτό το νόημα της φωτογραφίας». Ένας δεύτερος σημείωσε: «Όπως και να έχει στο τέλος της ημέρας έκανες κάτι καλό. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει όσο θέλει, αλλά μέσα σου ξέρεις ότι έκανες το σωστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ