Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος με 500 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram (pic)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος με 500 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram (pic)

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός συνεχίζει να σπάει ρεκόρ ακόμη και εκτός γηπέδου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν την Πέμπτη (24/11) οι Ίβηρες αντιμετωπίσουν (18:00) την Γκάνα, συνεχίζει να σπάει ρεκόρ, ακόμα και εκτός γηπέδου.

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε το ορόσημο των 500 εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Το «θρυλικό» στατιστικό που ενώνει Μέσι και Μαραντόνα – Η απίθανη απόσταση από τους υπόλοιπους (pics, vids)

Πίσω του βρίσκεται Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει 376 εκατομμύρια ακόλουθους. Να σημειωθεί ότι ο CR7 μπορεί να κερδίσει από την δραστηριότητά του στα social media έως και 2 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χορηγούμενη θέση.

Σημειώνεται πως ο Πορτογάλος επιθετικός σημείωσε αύξηση της τάξεως του 47% στους ακόλουθους του τον περασμένο χρόνο, με μέσο όρο περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια δολάρια σε αξία των μέσων ανά ποστάρισμα, σύμφωνα με τους αναλυτές της «Nielsen Sports».

Ο συμπαίκτης του CR7 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, είναι ο Άγγλος παίκτης με τη μεγαλύτερη επιρροή, ενώ ο Γκάβι είναι το ανερχόμενο “αστέρι” με αύξηση 5.165% στους ακόλουθους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ