Η Ελευθερία Ελευθερίου σε βίντεο… σκέτη κόλαση – Απολαύστε υπεύθυνα (pics+vid)

Η Ελευθερία Ελευθερίου σε βίντεο… σκέτη κόλαση – Απολαύστε υπεύθυνα (pics+vid)

Μετά το Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου, έχει κάνει ένα με την ζωή της την γυμναστική...

Όταν η Ελευθερία Ελευθερίου, η εντυπωσιακή Κύπρια τραγουδίστρια αποφασίζει να προκαλέσει σαματά και να τρελάνει τους φανατικούς θαυμαστές της, το κάνει με σχετικά μεγάλη ευκολία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που όμορφη τραγουδίστρια έχει βαλθεί να προκαλέσει εγκεφαλικά στους χιλιάδες θαυμαστές της, το κάνει συνέχεια τα τελευταία δύο χρόνια ειδικά μετά και την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το πασίγνωστο Survivor.

Είναι γεγονός ότι σε κάθε της ανάρτησή η Ελευθερία Ελευθερία θα κάνει και μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει σάλο, αφού με το ιδανικό σώμα που διαθέτει και το εκρηκτικό ταπεραμέντο, αναστατώνει τους θαυμαστές της τόσο πάνω από τις πίστες ή ακόμα και μέσα από τα social media όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Toν τελευταίο καιρό μάλιστα κάνει μεγάλο ντόρο με τα βίντεο που ανεβάζει στα stories του προφίλ της στο instagram, με την ίδια να γυμνάζεται πυρετωδώς.

Άλλωστε μετά το Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου, έχει κάνει ένα με την ζωή της την γυμναστική, η οποία την βοηθάει σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει χρειάζεται χτίσιμο και η τραγουδίστρια το χτίζει καθημερινά, προσφέροντας μάλιστα και μαγικά πλάνα στους χιλιάδες θαυμαστές της

Ειδικά το βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο stories της είναι όλα τα λεφτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ