Πιο σέξι από ποτέ η Χριστίνα Κεφαλά του Survivor: Φοράει μόνο το πουλόβερ και τις μπότες της! (pics)

Πιο σέξι από ποτέ η Χριστίνα Κεφαλά του Survivor: Φοράει μόνο το πουλόβερ και τις μπότες της! (pics)

Η Χριστίνα Κεφάλα κάνει περισσότερη ζημιά στο αντρικό φύλο έξω από το Survivor απ' ότι έκανε μέσα

Η Χριστίνα Κεφάλα έκανε περισσότερη ζημιά στο αντρικό φύλο έξω από το Survivor παρά μέσα. Το εντυπωσιακό μοντέλο μόλις πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κατάφερε να κάνει όλη την χώρα να την κοιτάει με το στόμα ανοιχτό.

Πραγματικά ένα απο τα ωραιότερα κορμιά που έχουν περάσει ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση, καταφέραμε να την απολαύσουμε στον Άγιο Δομίνικο όταν έσκασε μύτη παρέα με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη που ήθελε να κάνει ζημιά στην πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Την μεγάλη ζημιά την έκανε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μετά το τέλος του Survivor Ελλάδας, πήγε στη Μύκονο και όλο το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς έκανε θραύση.

Φυσικά ο καιρός πέρασε και η όμορφη Χριστίνα σιγά σιγά εξαφανίστηκε όπως ακριβώς γίνεται και με τους περισσότερους παίκτες των ριάλιτι.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός απο τα social media και συγκεκριμένα εκτός από τον λογαριασμό της στο instagram, την όμορφη Χριστίνα Κεφαλά δεν την βλέπουμε κάπου αλλού.

Όταν όμως αποφασίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της, τότε το κάνει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο και πραγματικά κατεβάζει σαγόνια με τις εμφανίσεις της.

Ακριβώς όπως έκανε και εδώ και ξετρέλανε τους θαυμαστές της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ