«Στα μαχαίρια» Ασημίνα Χατζηανδρέου-Χρήστος Δάντης; «Δεν είμαι σε καλή φάση – Είχαμε μια παρεξήγηση…»

«Στα μαχαίρια» Ασημίνα Χατζηανδρέου-Χρήστος Δάντης; «Δεν είμαι σε καλή φάση – Είχαμε μια παρεξήγηση…»

Αποκαλύψεις από την πρώην παίκτρια του Survivor για τη σχέση της με τον τραγουδιστή

Στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αφορμή το Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

«Νομίζω η οικογένειά μου δεν το έχει πάρει καλά, ούτε ο Χρήστος, αλλά όταν μιλάμε για δουλειά… νομίζω πως όσοι μπουν φέτος θα κοιτάνε το οικονομικό κομμάτι», ανέφερε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι…

Όσοι μπουν φέτος στο Survivor θα πάνε για τα χρήματα, θα πέσουν κορμιά. Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει, γιατί του αναζωογόνησε όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι. Κάποια από τα ζευγάρια που θα μπουν ίσως φτάσουν σε σημείο χωρισμού».

«Ο Μαρτίκας ήταν ένας μπαλαντέρ, επιλέχτηκε για το All Star για να κάνει ριάλιτι. Με την Κατερίνα Δαλάκα είμαστε φίλες, δεν θέλω να μας βγάλουν ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι».






Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ