«Σεισμός» στην ελληνική τηλεόραση: Βρέθηκε παρουσιάστρια-έκπληξη για γνωστό ριάλιτι! (vid)

«Σεισμός» στην ελληνική τηλεόραση: Βρέθηκε παρουσιάστρια-έκπληξη για γνωστό ριάλιτι! (vid)

Όλες οι εξελίξεις για το My style rocks

Η τηλεοπτική… βόμβα για το My Style Rocks έσκασε, αφού σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αποκαλύφθηκε εκτός από την ημερομηνία της πρεμιέρας και το όνομα της παρουσιάστριας που είναι πραγματική έκπληξη.

Πριν προλάβετε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα σας λέμε ότι δεν θα είναι ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που την ήθελε διακαώς ο Ατζούν, αλλά δεν μπορεί λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, αλλά ούτε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που τελικά τελείωσε οριστικά από τον ΣΚΑΪ.

Η μεγάλη έκπληξη είναι φυσικά το όνομα της νέας παρουσιάστριας που θα χαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ στις 16 Ιανουαρίου και μιλάμε για ένα πασίγνωστο πρόσωπο που κανένας όμως δεν περίμενε ότι θα την δει στο ριάλιτι μόδας.

Μιλάμε για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη θα είναι η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks που επιστρέφει στον ΣΚΑΪ μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Το τελευταίο spoiler για το My Style Rocks είναι ότι για την κριτική επιτροπή συζητάνε τόσο η Βίκυ Κουλιανού, όσο και ο Άγγελος Μπράτης και σίγουρα μιλάμε για μεγάλη ανατροπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ