Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απίθανες αποκαλύψεις για την αγαπημένη ηθοποιό – «Την έβλεπα να…»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απίθανες αποκαλύψεις για την αγαπημένη ηθοποιό – «Την έβλεπα να…»

Δείτε αναλυτικά όσα είπε...

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τις αναμνήσεις του από τις προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Ήμασταν μια βραδιά σε ένα event και μου λέει η Αλίκη: θέλω μια βραδιά να φάμε μαζί με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Της λέει η Ρένα ‘θα σου φτιάξω εγώ μια παστιτσάδα’. Τη σκουντάω και της λέω: δεν τρώει παστιτσάδες η Αλίκη, ψάρι και σαλάτα μόνο» αφηγείται ο Μάκης Δελαπόρτας για τη συνάντηση των δύο κορυφαίων ηθοποιών.

«Πάω την παίρνω από το σπίτι, η Αλίκη έχει ντυθεί λες και θα πήγαινε σε δεξίωση. Της λέω: πήγαινε να αλλάξεις, γιατί η Ρένα μπορεί να είναι με την ποδιά και τις παντόφλες. Βάζει ένα κοστουμάκι και πάμε. Η Ρένα επέμενε να δοκιμάσει η Αλίκη το κατσικάκι και την παστιτσάδα κι όταν γυρίσαμε σπίτι η Αλίκη δεν μπορούσε να ανασάνει, γιατί είχε φάει. Ήταν η κατάχρηση της χρονιάς για εκείνη» συμπλήρωσε.

«Και στο τέλος η Αλίκη μας είπε: να τρώτε, δεν αξίζει τον κόπο. Στερήθηκε πάρα πολύ. Την έχω δει να τρώει σκέτο βραστό κοτόπουλο και για να κατέβει να πίνει ένα ποτήρι νερό. Αυτό με στεναχωρούσε που το έβλεπα. Ήταν μόνιμο, για χρόνια» αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μάκης Δελαπόρτας περιγράφει ένα αστείο περιστατικό, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον ήθελε να παίξει τον ρόλο ενός Γερμανού πιτσιρικά στο Καμπαρέ, όμως ο πατέρας του είχε ισχυρές αντιρρήσεις. «Της λέω κυρία Βουγιουκλάκη δεν μπορώ να έρθω, γιατί ο μπαμπάς μου δεν με αφήνει. Μου λέει: θα τον πάρω εγώ τον πατέρα σου. Παίρνει τον πατέρα μου και λέει: κύριε Δελαπόρτα, εδώ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Και της λέει ο πατέρας μου: κι εδώ Δημήτρης Παπαμιχαήλ».

Δείτε όσα είπε






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ