Αλέκα Κανελλίδου: «Εγώ ήμουν η φωνή στο Crazy Girl της Ζωής Λάσκαρη»

Αλέκα Κανελλίδου: «Εγώ ήμουν η φωνή στο Crazy Girl της Ζωής Λάσκαρη»

Γι’ αυτό στους τίτλους της ταινίας δεν υπήρχε ποτέ το όνομά της...

Στον καναπέ της εκπομπής «Studio 4» κάθισε το απόγευμα της Τρίτης (13/12) η Αλέκα Κανελλίδου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια, που φέτος συμμετέχει στο μιούζικαλ «Γεια» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, μίλησε για την καριέρα της στο τραγούδι και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, μία άγνωστη ιστορία γύρω από την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες» και τη Ζωή Λάσκαρη.

«Στο Crazy Girl είμαι εγώ πρώτη φωνή και η κόρη της Δανάης, της γνωστής, δεύτερη φωνή. Η εποχή εκείνη του ’66-67, παιδιά εμείς, η Λάσκαρη θεά. Υπήρχε ένα παραμύθι γύρω από αυτή την ιστορία. Να πουν ότι δεν τραγουδάει η Λάσκαρη; Ποτέ. Γι’ αυτό στους τίτλους της ταινίας δεν υπήρχε ποτέ το όνομά μου», δήλωσε η Αλέκα Κανελλίδου για την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες» του Γιάννη Δαλιανίδη.

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν ήξερε για πολλά χρόνια ότι εγώ είχα τραγουδήσει το Crazy Girl. Όπως και το κομμάτι της Έλενας Ναθαναήλ στο «Επιχείρηση Απόλλων», δεν ξέρω αν υπήρχε το όνομά μου στους τίτλους. Ήταν συνήθεια της εποχής. Αυτοί οι σκηνοθέτες τότε έφτιαχναν ένα παραμύθι, ότι τραγουδάει πολύ ωραία η Έλενα, τραγουδάει πολύ ωραία η Ζωίτσα. Καλή τους ώρα και στις δύο».

«Εγώ το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω. Τα περισσότερα νέα τραγούδια δεν έχουν αντοχή», κατέληξε η ερμηνεύτρια.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ