Σάλος με νέο ακατάλληλο βίντεο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Χορεύει ολόγυμνη στο ντους

Σάλος με νέο ακατάλληλο βίντεο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Χορεύει ολόγυμνη στο ντους

Η διάσημη τραγουδίστρια «ξαναχτύπησε»

Πλέον είδηση αποτελεί ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς… δεν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα αποκαλυπτικό βίντεο.

Ακόμα μια φορά λοιπόν, η 41χρονη τραγουδίστρια, στην οποία φαίνεται ότι αρέσει… πολύ να προκαλεί με τις αναρτήσεις της στα social media, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει να χορεύει τόπλες στο ντους.

Η 41χρονη τραγουδίστρια δεν φορούσε τίποτα άλλο παρά ένα κόκκινο σλιπ μπικίνι καθώς στριφογύριζε κρατώντας το ντεκολτέ με τα χέρια της και χορεύοντας το «Doin’ It» του LL Cool J.

«41 και επιτέλους εκφράζω την ελευθερία μου και δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα! Το να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου έγινε το πάθος μου φέτος… Προτιμώ να είμαι στο δέρμα μου παρά να φοράω το δέρμα μου!», έγραψε η πριγκίπισσα της ποπ στη λεζάντα του βίντεο.

Το βίντεο έλαβε ανάμεικτα σχόλια από τους 41,6 εκατ. θαυμαστές της, με κάποιους να την ενθαρρύνουν και άλλους να αναρωτιούνται αν τα social media της ελέγχονται.

Δείτε το βίντεο

Η Πάρις Χίλτον επαίνεσε τη φίλη της προσθέτοντας ένα emoji φλόγας.

Ένας άλλος θαυμαστής υπερασπίστηκε την Σπίαρς, εξηγώντας: «Καταλάβετε ότι αυτή η γυναίκα ήταν υπό έλεγχο για πάνω από μια δεκαετία. Επιτέλους έχει τον έλεγχο του τι δημοσιεύει. Αν δεν σας αρέσουν αυτά που δημοσιεύει, κάντε unfollow».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ