Η διαρροή που ντρόπιασε τις Spice Girls

Η διαρροή που ντρόπιασε τις Spice Girls

Από την εποχή που ηχογραφήθηκε έχουν αλλάξει πολλά για τις Spice Girls.

Ένα demo τραγούδι που είχαν ηχογραφήσει για το ντεμπούτο άλμπουμ τους οι Spice Girls διέρρευσε στο διαδίκτυο. Το τραγούδι «C. U. Next Tuesday» είχε ηχογραφηθεί πριν από 30 χρόνια για το άλμπουμ «Spice».

Η Victoria Beckham, η Mel C, η Mel B, η Emma Bunton και η Geri Halliwell, μέλη του θρυλικού συγκροτήματος Spice Girls, φέρεται να αισθάνονται ντροπιασμένες. Ο τίτλος του ακυκλοφόρητου τραγουδιού παραπέμπει, ως άλλο λογοπαίγνιο, σε γνωστή βρισιά με τέσσερα γράμματα.

Ήταν πριν από καιρό που οι Spice Girls κυκλοφόρησαν το Spice 25 για να γιορτάσουν την 25η επέτειο του άλμπουμ. Περιελάμβανε ακυκλοφόρητα demos και remixes, με το «C.U. Next Tuesday» να μένει εκτός λίστας.

Η Mel C είχε εκφράσει στο παρελθόν την απέχθειά της για το συγκεκριμένο τραγούδι, σημειώνοντας πως δεν αξιοποιήθηκε γιατί «είναι ένας σωρός σ@@@. Θα ήταν μεγάλη κοροϊδία αν η Virgin το έβαζε τώρα σε ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας».

Ο «άρρηκτος δεσμός» των Spice Girls

Οι Spice Girls, όπως ανέφερε πηγή στη The Sun, βρίσκονται σε πολύ διαφορετική φάση της ζωής τους. «Δεν είναι όπως στα τέλη της δεκαετίας του 1990 που γράφτηκε το συγκεκριμένο τραγούδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ