Τα αστρολογικά tips της ημέρας (19/4)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (19/4)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, όταν σε πιάνουν οι στενοκεφαλιές σου, δεν λένε να σʼ αφήσουν. Αφού λοιπόν σήμερα επιμένεις σε σημείο που σκας τους γύρω σου, φρόντισε να περιορίσεις όσο μπορείς τις σημαντικές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η διάθεση που επικρατεί αυτή την Δευτέρα είναι: «Μην ασχολείστε μαζί μου όσο εγώ ασχολούμαι με τη δουλειά μου». Όχι, δεν είναι πάντα για κακό να μην λες πολλά λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν και θα έχεις τα διαστήματα σιωπής και αποστασιοποίησης σου, παρόλʼ αυτά δεν πρόκειται να σε πάρουν από κάτω σήμερα. Κι αυτό είναι σημάδι πως κάτι αλλάζει στην ψυχολογία σου. Ναι, καλό το λες…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σαν λέοντας έχεις ανάγκη από αλληλεπίδραση με κόσμο. Χρειάζεσαι να ακούς φασαρία και γέλια, να βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα, να ψυχαγωγείσαι αλλά και να προσφέρεις απλόχερα χαρά. Και τι στιγμή που συμβαίνουν αυτά είναι συνήθως που εισβάλει ο ρεαλισμός στη ζωή σου να σε προσγειώσει. Ναι, το γνωστό πρόβλημα με τα χρήματα που δεν σʼ αφήνει να χαρείς όσο θες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι την κούραση σου, το βουνό των υποχρεώσεων σου, την πνευματική σου ένταση… Ε, ναι… Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι γενικώς σήμερα. Δουλειά, φαγητό, ύπνος, τέλος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, είναι δεδομένο πως κάθε φορά που ξυπνάς στραβά το πρώτο πράγμα που σε τσαντίζει είναι το χάος και η ασχήμια που συναντάς καθώς κυκλοφορείς στους δρόμους για να φτάσεις στη δουλειά σου. Όμως σήμερα πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πόσο εγκλωβισμένος/η νιώθεις από την ρουτίνα σου. Αέρα ρε γαμώτο! Καθαρό αέρα χρειάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις το χατίρι του/της συντρόφου σου και να διασκεδάσετε εκεί που θέλει εκείνος/η… 2)… χωρίς έπειτα στο σπίτι να τον τιμωρήσεις με λάντζα μιας εβδομάδας… 3)… ή να του/της στερήσεις το σεξ σου. Και απαγορεύεται: Να βρεις τον/την πρώτο/η τυχαίο/α που θα βρεις και να ζήσεις όλο αυτό το σενάριο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ρισκάρεις καινούργιες γνωριμίες… 2)… ακόμη και αν η κυνηγετική σου διάθεση ξενερώνει την παρέα σου… 3)… που δεν θα ξεκολλάς κατά τα άλλα από πάνω τους. Και απαγορεύεται: Να φοβηθείς πως ο/η αμέσως επόμενος/η που θα συναντήσεις θα είναι εξίσου σκάρτος/η με τον/την πρώην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις στα κρυφά όταν οι άλλοι κοιμούνται το μεσημέρι δουλειά για το γραφείο, 2) Να βάλεις σε τάξη όλο το νοικοκυριό σου (ή απλά τον ιδιωτικό σου χώρο) που το έχεις παραμελήσει, 3) να αντισταθείς στα νεύρα με καλό σεξ ή με ξεσκάσματα σε γαλήνιους προορισμούς. Και απαγορεύεται: Να αρχίσεις να βρίζεις ή να τιμωρείς τον εαυτό σου που δεν προλαβαίνει να είναι τέλειος σε όλα. Κανείς δεν είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, όση κι αν είναι σήμερα η δουλειά, όσο φόρτο ευθυνών κι αν έχεις, τα βάρη φαίνονται μισά γιατί έχεις διάθεση που τσακίζει κόκκαλα. Μήπως να την εκμεταλλευθείς κάνοντας και μια μίνι κοπάνα απʼ τη δουλειά… Μια δύο ωρίτσες, όχι πολύ… Αφού το θες. Κάνω λάθος;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είσαι σε ερωτική διάθεση, μα σκοντάφτεις σε ανώριμους ανθρώπους ή ακατάλληλες συνθήκες. Είσαι σε φάση τελικών ξεκαθαρισμάτων με φίλους/ες αλλά δεν ξέρεις ακόμη αν θες να τα πεις έξω από τα δόντια και να τους πληγώσεις ή να κάνεις ένα αργό fade out. Ναι, ΟΚ! Πες μου ποιος και πότε σου εγγυήθηκε πως θα είναι όλα ιδανικά στη ζωή για να πάω να του αστράψω δύο χαστούκια. Στο μεταξύ εσύ στη μάχη! Μην πτοείσαι αλλά και μην προσμένεις θαύματα!
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ