Ριάνα: Φωτιά και λάβρα με αποκαλυπτικά εσώρουχα – «Έριξε» το Instagram (vid, pic)

Ριάνα: Φωτιά και λάβρα με αποκαλυπτικά εσώρουχα – «Έριξε» το Instagram (vid, pic)

Αντέχεις να τη δεις;

Ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ριάνα και μοίρασε εγκεφαλικά. Η 34χρονη τραγουδίστρια, μπορεί να έχει αρκετό καιρό να κυκλοφορήσει κάποιο άλμπουμ, φροντίζει όμως να μην αφήνει παραπονεμένο το κοινό της.

Πολύ συχνά ποστάρει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στα social media και οι followers της παραληρούν. Αυτ΄πι συνέβει και κατά την τελευταία της ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης: Ρόζι Ροφ: Το στήθος που ξεχύθηκε και το πιο μικροσκοπικό μαγιό που έχεις δει ποτέ! (pics)

Η σταρ από τα Μπαρμπέιντος πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια για τη νέα της σειρά με σέξι εσώρουχα και κόβει την ανάσα. Τα πλάνα από το βίντεο  που κοινοποίησε μιλούν από μόνα τους.

Θαυμάστε την…

   

Η εμφάνιση της Ριάνα στο Super Bowl

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε και το trailer για τη συμμετοχή της στο φετινό Halftime Show του Super Bowl 2023. Νωρίτερα σήμερα η τραγουδίστρια «έριξε» το Instagram, καθώς δημοσίευσε το πρώτο βίντεο για την εμφάνισή της στον τελικό του NFL, τη σημαντικότερη αθλητική εκδήλωση στις ΗΠΑ, που κάθε χρόνο σπάει ρεκόρ προσελκύοντας εκατομμύρια τηλεθεατές.

«Έχουν περάσει 2.190 μέρες», «Ριάνα σε περιμέναμε», «Έχουν περάσει πάνω από έξι χρόνια», «Η Ριάνα είναι αυτή που όλοι περιμένουν», «Το τελευταίο άλμπουμ που πήραμε από τη Ριάναήταν το ‘Anti’ το 2016», «RiRi πού ήσουν;» ακούγονται να λένε στο trailer «θυμωμένες» και «ανυπόμονες» φωνές ανθρώπων των media, ώσπου η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια περπατά προς την κάμερα, φορώντας μία πράσινη γούνα και με τα μαλλιά της σε μία περίτεχνη πλεξούδα, βάζει το δάχτυλο στα χείλη της και ζητά από όλους να σιωπήσουν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ