Η Μαρίνα Βερνίκου στην πριβέ συναυλία της Beyonce στο Atlantis Royal Hotel στο Ντουμπάι (vids, pics)

Η Μαρίνα Βερνίκου στην πριβέ συναυλία της Beyonce στο Atlantis Royal Hotel στο Ντουμπάι (vids, pics)

Τα αστέρια, οι πούλιες και το ντουέτο με την κόρης της, Blue Ivy. Η τραγουδίστρια κέρδισε σύμφωνα με πληροφορίες 24 εκατομμύρια δολάρια για την πολυαναμενόμενη ιδιωτική εμφάνιση στο νέο πολυτελές θέρετρο. Η Μαρίνα Βερνίκου ήταν εκεί.

Τα πυροτεχνήματα έσκασαν, το ίδιο και η λάμψη επί σκηνής, όταν η Beyoncé άνοιξε την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο «Grand Reveal Weekend» του ξενοδοχείου Atlantis The Royal το Σάββατο στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η τραγουδίστρια έκανε μια ζωντανή είσοδο με ένα φωτεινό κίτρινο φόρεμα με λεπτομέρειες που θυμίζουν Atelier Zuhra. Το κατά παραγγελία φόρεμα είχε ένα μπούστο με διάφανα στοιχεία και μια φούστα με δύο πλαϊνά σκισίματα στο κέντρο. Από την πλάτη της ξεπρόβαλλαν φτερά σε ένα εντυπωσιακό, δραματικό φινίρισμα.

Διαβάστε επίσης: Τζένα Πίτερσεν: Κυκλοφορεί στο σπίτι με τα εσώpoυχα και… πpoκαλεί (pics)

Η κόρη της Beyoncé, Blue Ivy Carter, ανέβηκε μαζί της στη σκηνή για ένα ντουέτο στο «Brown Skin Girl», με την 11χρονη να φοράει ένα κόκκινο σακάκι με παγιέτες και ασορτί παντελόνι.

Το «Bigger Is Better» ήταν μια εύστοχη επιλογή τραγουδιού για το ασημένιο headpiece της Beyoncé που συνδυάστηκε με ένα κόκκινο φόρεμα Nicolas Jebran.

Για το φινάλε, με τη μουσική του «Drunk in Love», τα πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό και οι φλόγες ξεπηδούσαν από το νερό. Έκλεισε το σόου με ένα ασημί με ροζ μίνι φόρεμα με μπότες πάνω από το γόνατο και γάντια όπερας.


Ανάμεσα στους καλεσμένους ο σύζυγός της Jay Z και τα δίδυμα Rumi και Sir, καθώς και η μητέρα της Tina Knowles Lawson και ο πατέρας της Matthew Knowles απόλαυσαν το σόου.

Άλλα «καυτά» ονόματα στο κοινό ήταν η Chloe και η Halle Bailey, η Rebel Wilson, η Nia Long και η Kendall Jenner, της οποίας το brand «818 Tequila» διοργάνωσε βραδιά την Παρασκευή στο cloud 22 rooftop lounge του πολυτελούς θέρετρου.

Η επιχειρηματίας και φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου ήταν επίσης εκεί, με την οικογένειά της.

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Οι Swedish House Mafia ολοκλήρωσαν τη βραδιά με ένα after-party.

Η Beyoncé κέρδισε 24 εκατομμύρια δολάρια για την πριβέ συναυλία, η οποία ήταν η πρώτη της μετά από πέντε χρόνια. Η λίστα με τα τραγούδια περιελάμβανε: «Be Alive», «Otherside», «Bigger», «Spirit», «Freedom», «I Care», «Beautiful Liar», «Crazy in Love», «Countdown», «Naughty Girl» και «Drunk in Love». Δεν ακούστηκαν τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Renaissance».

Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο που ανέβασε η Μαρίνα Βερνίκου στο Instagram της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina (@marinavernicos)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ