Το RedTube δίνει δωρεάν πρόσβαση σε premium πορνό για μια εβδομάδα και ο λόγος είναι περιβαλλοντικός!

Το RedTube δίνει δωρεάν πρόσβαση σε premium πορνό για μια εβδομάδα και ο λόγος είναι περιβαλλοντικός!

Το RedTube αποφάσισε να τιμήσει την Ημέρα της Γης δίνοντας στους χρήστες του δωρεάν πρόσβαση στα πορνό βίντεο για μια εβδομάδα, αλλά με μία προϋπόθεση: να κάνουν οικονομία στο νερό.

Η πρόσβαση σε καθαρό νερό είναι κάτι που πολλοί θεωρούμε δεδομένο. Σύμφωνα με την έκθεση «World Water Development Report» των Ηνωμένων Εθνών για το 2018, πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό και ένα δισεκατομμύριο ακόμη προβλέπεται πως θα βιώσουν την έλλειψή του μέχρι το 2050, επειδή κατοικούν σε περιοχές με έντονη λειψυδρία.

Η εξοικονόμηση νερού δεν είναι κάτι εύκολο- παρόλο που καμπάνιες ευαισθητοποίησης όπως το «World Water Day» καλούν για συνολικότερες λύσεις, η προσωπική δέσμευση και πρωτοβουλία εξακολουθεί να παραμένει δύσκολη. Και το RedTube σκέφτηκε ποιο καλύτερο κίνητρο για την εξοικονόμηση νερού από μια δωρεάν εβδομάδα πορνό;

Και ο τρόπος που η δημοφιλής πλατφόρμα πορνογραφικού περιεχομένου θέλει να ενθαρρύνει τον κόσμο αναλογιστούν τις διαστάσεις της κρίσης του νερού είναι μέσω του «Save Water Challenge», ενός app διαθέσιμου στο Google Play -σύντομα και στο iOS- το οποίο θα μετρά τη διάρκεια των καθημερινών ντους του χρήστη.

Για κάθε πέντε λεπτά τρεχούμενου νερού που αφαιρείτε από το ντους, εξοικονομείτε 100 λίτρα, καθαρού, πόσιμου νερού. Όσο πιο σύντομο είναι το ντους, τόσο περισσότερους πόντους μαζεύει. Και όταν φτάσουν σε έναν συγκεκριμένο αριθμό, το RedTube θα επιβραβεύει το χρήστη με μια δωρεάν εβδομάδα στο premium περιεχόμενο.

Πηγή lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ