Σάλος με διάσημη Ελληνίδα: Ανακοίνωσε ότι χωρίζει και ο πατέρας της την απείλησε με αυτοκτονία

Σάλος με διάσημη Ελληνίδα: Ανακοίνωσε ότι χωρίζει και ο πατέρας της την απείλησε με αυτοκτονία

Τι συνέβη;

Πολλοί είναι οι χωρισμοί που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική σόουμπιζ και όχι μόνο, καθώς αρκετά συχνά μετά από αυτούς ακολουθούν πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν στις σχέσεις τους.

Παρόλα αυτά, δεν ακούμε να εμπλέκονται τόσο συχνά οι γονείς των διασήμων κάθε φορά.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, ωστόσο, Στούντιο 4, την Τρίτη, βρέθηκε ως καλεσμένη μία γυναίκα, η οποία αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν τόσο παρεμβατικός που μόλις εκείνη του ανακοίνωσε πως ήθελε να χωρίσει, την απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Τι συνέβη;

Ο λόγος για την Μαρία Εκμεκτσίογλου, την πασίγνωστη μαγείρισσα, η οποία δήλωσε: «Μέχρι να παντρευτώ, έπρεπε να πάρω άδεια από τον πατέρα μου για να κάνω ακόμη και ένα βήμα. Είχα πολύ σκληρό πατέρα. Δε θυμάμαι να είχα δει τη δύση του ηλίου, μέχρι που παντρεύτηκα. Όλα τα παιδιά έπαιζαν στα Πριγκιπόνησα στους δρόμους κι εγώ ήμουν μέσα. Ήταν τόσο αυστηρός, γιατί ο ίδιος ήταν πολύ ζωηρός άντρας με πολλές ιστορίες και ήθελε να με έχει κλεισμένη. Γενικά τα κορίτσια στην Κωνσταντινούπολη ήταν πολύ σφιγμένα. Θέλαμε να παντρευτούμε για να φύγουμε από το δύσκολο πατρικό καθεστώς».

«Ήταν ταμπού τότε ένας χωρισμός. Ο μπαμπάς μου, μού είπε πως αν χωρίσω θα αυτοκτονήσει. Η μητέρα μου δεν ζούσε, την είχαμε χάσει χρόνια πριν. Αντί να αυτοκτονήσω εγώ, αυτοκτόνα εσύ, του είπα. Ήξερα ότι ο μπαμπάς μου αγαπάει πολύ τη ζωή. Ήξερα ότι μπλοφάρει» συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ