Εκτός εαυτού πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός – Τον έβγαλαν ξανά νεκρό

Εκτός εαυτού πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός – Τον έβγαλαν ξανά νεκρό

«Αν το συνεχίσουν θα...»

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής 10/2 ο ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος.

Ο λόγος, σύμφωνα με όσα έγραψε ο ηθοποιός είναι πως διάφορες ιστοσελίδες έγραψαν πως πέθανε. Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι κοντινοί του άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκάρει ο Λουδάρος για το ατύχημά του: «Έπεσε στο κεφάλι μου σκηνικό και λιποθύμησα»

Ο ηθοποιός μέσα από το Instagram story του ξεκαθάρισε πως αν συνεχίσουν να ανεβάζουν παρόμοια κείμενα θα προβεί σε νομικές ενέργειες.

Η οργισμένη ανάρτηση του Αντώνη Λουδάρου

«Για ακόμα μία φορά με πέθαναν. Αν το συνεχίσουν για μερικά κλικ παραπάνω θα προβώ σε ενέργειες. Για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησύχησαν τους πληροφορώ ότι είμαι μία χαρά ντροπή σας» έγραψε ο Αντώνης Λουδάρος στην ανάρτηση του.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση του Αντώνη Λουδάρου:

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που… πεθαίνουν τον Αντώνη Λουδάρο. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε περιγράψει τα συναισθήματα του τη στιγμή που διάβασε πως τον ήθελαν νεκρό.

«Γέλασα πάρα πολύ όταν κάποια στιγμή κάτι πάταγα για να βρω κάποια στοιχεία για μένα, γιατί δεν έχω βιογραφικό και διάβασα ‘ο Αντώνης Λουδάρος πέθανε’. Παναγία μου, λέω. Ήταν αληθινό και πατάω να δω την ‘είδηση’ και έλεγε πως πέθανα με αυτό που άκουσα! Έλα ρε, έλα μωρέ… Είναι γελοίο! Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις αυτό. Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοιες χαζομάρες πολλές» σχολίασε ο Αντώνης Λουδάρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ