Η Ιρίνα Σάικ ολόγυμνη… τρελαίνει τους πάντες! (pics)

Η Ιρίνα Σάικ ολόγυμνη… τρελαίνει τους πάντες! (pics)

Αν μας ζητούσαν να περιγράψουμε την Ιρίνα Σάικ με μία και μόνο λέξη θα καταλήγαμε σε δύο: είτε στρατηλάτης είτε κατακτητής

Όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθούμε το gntm έχουμε δει τα υποψήφια μοντέλα του Next Top Model Ελλάδας να παίρνουν μέρος σε κάποιες περίεργες φωτογραφίσεις για τις οποίες αρκετοί από εμάς απορούμε αν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα και αν θα μπορούσαμε ποτέ να τις βλέπαμε… κάπου!

Την απάντηση δίνει η Ιρίνα Σάικ.

Αν μας ζητούσαν να περιγράψουμε την Irina Shayk με μία και μόνο λέξη θα καταλήγαμε σε δύο: είτε στρατηλάτης είτε κατακτητής. Και με τα δύο πέφτουμε μέσα. Και τα δύο περιγράφουν όλα αυτά που απλές λέξεις όπως σέξι, καυτή, όμορφη κτλ. δεν θα μπορούσαν να εσωκλείσουν στην ερμηνεία τους.

Διαβάστε επίσης: «Ετοιμάζει τα συμβόλαια και ταξιδεύει για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

Κατακτητής γιατί έχει κατακτήσει από καιρό τις ανδρικές φαντασιώσεις και στρατηλάτης γιατί το κάνει με πάρα πολλούς τρόπους.

Ένας από αυτούς είναι και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram, όπου η Irina Shayk βρίσκεται τοποθετημένη σε ένα λιβάδι, μπροστά από μια λιμνούλα και είναι ολόγυμνη με βατραχοπέδιλα στα πόδια και μάσκα στο κεφάλι.

Στη μία φωτογραφία ένας ξιφίας μικρού μήκους καλύπτει τα σημεία που θα ήθελες να δεις, αλλά καλύτερα που δεν τα βλέπεις. Στην δεύτερη η Irina φοράει τη μάσκα και σχηματίζει μπουνιές, δείχνοντας έτοιμη για μάχη.

Δεν γνωρίζουμε αν προκαλεί τους θαυμαστές της, αλλά αναμφίβολα θα τους έθετε εκτός μάχης πριν καν μπουν στο ρινγκ. Αυτές οι φωτογραφίες ήρθαν σε συνέχεια της προηγούμενης που ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, πάλι γυμνή, μόνο με μπότες, πάλι χωρίς να δείχνει τίποτα στην ουσία. Κι αυτός είναι ακόμα ένας τρόπος από το ρεπερτόριο της.

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ