Blake Lively: Γέννησε το τέταρτο παιδί της χωρίς να το καταλάβει κανείς

Blake Lively: Γέννησε το τέταρτο παιδί της χωρίς να το καταλάβει κανείς

Η ηθοποιός έγινε γνωστή κυρίως με τον ρόλο της ως Σερίνα Βαν ντερ Γούντσεν στη νεανική δραματική τηλεοπτική σειρά Gossip Girl.

Πολύτεκνη μητέρα πλέον η Blake Lively. Η ηθοποιός φρόντισε να κάνει μία διακριτική ανάρτηση στο Instagram με έμμεση ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι “ήταν πολυάσχολη”, ποζάροντας στο πλευρό του συζύγου της Ryan Reynolds και της μητέρας του Reynolds, Tammy, ενώ πλέον δεν έχει την κοιλιά της εγκυμοσύνης.

Η αγάπη για τα παιδιά και η μεγάλη οικογένεια

Το ζευγάρι έχει άλλες τρεις κόρες και όλοι ανυπομονούμε να μάθουμε το φύλο αυτού του μωρού. Ο Reynolds έχει δηλώσει πως ήδη έχει τρεις κόρες και πλέον ξέρει πώς να μεγαλώνει κορίτσια. Οπότε μάλλον αν είναι αγόρι θα έχουμε την έκπληξη. Πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του. “Πρέπει να είσαι ανόητος να το κάνεις αυτό τέσσερις φορές και να μην σ’ αρέσει. Θα είναι τρέλα αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι.”

Η Lively και ο Reynolds δεν έχουν μοιραστεί ακόμη φωτογραφίες του μωρού τους, αλλά η σταρ επεδείκνυε καθαρά στη φωτογραφία που ανέβασε ότι πλέον δεν είναι έγκυος. Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τη συγχαρούν και να επισημάνουν ότι γέννησε χωρίς τυμπανοκρουσίες και μάλιστα επανέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα την εκπληκτική φόρμα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ