Σακίρα: «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου» – Το νέο… φαρμακερό μήνυμα στον Πικέ

Σακίρα: «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου» – Το νέο… φαρμακερό μήνυμα στον Πικέ

Σάλο προκαλεί ένα νέο βίντεο που ανέβασε η Σακίρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραγουδώντας ότι ίσως «σκοτώσει τον πρώην της». Το σίριαλ με το χωρισμό του διάσημου ζεύγους καλά κρατεί

Το νέο μήνυμα της Σακίρα στον Ζεράρ Πικέ προκάλεσε αίσθηση, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Κολομβιανή ποπ σταρ με μπόλικη δόση…βιτριολικού χιούμορ έγινε πάλι πρώτη είδηση, μήνες μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα.

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου», είπε η τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie» σε ένα νέο βίντεο, όπου συγχρονίζει τα χείλη της με την επιτυχία του SZA «Kill Bill» ενώ σφουγγαρίζει την κουζίνα της.Το κομμάτι, το οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο TikTok, είναι για μια περιφρονημένη γυναίκα που επιδίδεται σε εκδίκηση εναντίον ενός πρώην συντρόφου.

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου/Δεν είναι η καλύτερη ιδέα/Η νέα του κοπέλα είναι η επόμενη, πώς έφτασα εδώ;» ακούγεται να τραγουδάει η 46χρονη Σακίρα στο βίντεο. «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου/τον αγαπάω ακόμα/Καλύτερα να είμαι στη φυλακή παρά μόνη/τα έκανα όλα από αγάπη», συνέχισε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η ποπ σταρ λέει τα λόγια εκδίκησης, ντυμένη στα μαύρα με ένα τοπ, ασορτί παντελόνι, ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες και τα μαλλιά της πιασμένα μισά επάνω. Τελειώνει το σύντομο κλιπ με ένα γέλιο. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν τη…νέα πρόκληση της Σακίρα. «Η Κλάρα και ο Πικέ το βλέπουν αυτό;» έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο αστειεύτηκε, «Απλά κάνε το κορίτσι, θα σε καλύψω…»

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το περασμένο καλοκαίρι μετά τις φήμες για την υποτιθέμενη απιστία του αστέρα του ποδοσφαίρου. Σακίρα και Πικέ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2010, όταν εκείνος εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ της ποπ σταρ «Waka Waka (This Time for Africa),» που ήταν το επίσημο τραγούδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνης της χρονιάς.

Ωστόσο, ο Πικέ φέρεται πως ερωτεύτηκε την Κλάρα Κία Μαρτί, φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, ενώ ήταν ακόμα με τη μητέρα των δύο παιδιών του. Αργότερα αναφέρθηκε ότι η τραγουδίστρια του «She Wolf» έμαθε για την υποτιθέμενη σχέση του Πικέ από ένα βάζο μαρμελάδας που τελείωσε μυστηριωδώς παρά το γεγονός ότι ο Πικέ και τα παιδιά τους Μίλαν, 10 ετών, και Σάσα, 7 ετών τη μισούσαν.

Η μελωδική «απάντηση» στον Πικέ έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου ο πρώην της παρουσίασε για πρώτη φορά επίσημα μέσω Instagram τη νέα του αγαπημένη, Κλάρα Κία Μαρτί. Ο πρώην άσος των γηπέδων, ο οποίος χώρισε από τη Σακίρα τον Ιούνιο του 2022 μετά από μία σχέση 12 ετών, δημοσίευσε ένα άνετο στιγμιότυπο με την 23χρονη Κλάρα .

Είχαν προηγηθεί πολλά δημοσιεύματα, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ένα τραγούδι όπου η Σακίρα επικρίνει το νέο ζευγάρι και επιχειρεί να «μειώσει» τη νέαρή γυναίκα που βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Πικέ αλλά και τον ίδιο για την επιλογή του…

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ