Φαίη Σκορδά: Σούπερ σέξι εμφάνιση στο πρώτο live του The Voice – Το μήνυμα στον Γιώργο Λιανό (vid)

Φαίη Σκορδά: Σούπερ σέξι εμφάνιση στο πρώτο live του The Voice – Το μήνυμα στον Γιώργο Λιανό (vid)

Εκθαμβωτική η παρουσιάστρια...

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, φορώντας ένα μίνι φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, εμφανίστηκε στο πρώτο live του «The Voice» η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό που βρίσκεται στο Άγιο Δομίνικο για το Survivor, έκανε μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό και άφησε άπαντες άφωνους.

Αρχικά καλησπέρισε τους τηλεθεατές και στη συνέχεια έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στον Λιανό.

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά στην πίστα (vid)

«Καλησπέρα, καλωσορίσατε. Καλωσορίσατε στο Νο1 μουσικό talent show της ελληνικής τηλεόρασης. Καλωσορίσατε στα live cross battles του «The Voice». Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη σκηνή του Voice. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί εκτός από τα πρωινά, θα κάνουμε παρέα τώρα και τα βράδια μέχρι τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να αναδείξουμε, να αναδείξετε εσείς από το σπίτι τον μεγάλο νικητή», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα. Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της Καραϊβικής. Γιώργο μου σε αγαπάμε πολύ. Σου στέλνουμε τα φιλιά μας, την αγάπη μας, μας λείπεις και είμαι σίγουρη ότι έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθείς ζωντανά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

Την παρουσιάστρια υποδέχθηκαν με θερμό καλωσόρισμα οι κριτές: Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός ενώ ο Γιώργος Λιανός βγήκε ζωντανά στον αέρα από τον Άγιο Δομίνικο και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Μετά τα cross battles, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Ο Πάνος Μουζουράκης είχε δύο διαγωνιζόμενους στην επόμενη φάση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός άλλους δύο, η Έλενα Παπαρίζου έναν και ο Σάκης Ρουβάς άλλους δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ