Τα αστρολογικά tips της ημέρας (21/4)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (21/4)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πάνε μέρες τώρα που αισθάνεσαι σαν ζυμάρι που το τραβάνε από όλες τις πλευρές για να απλώσει με το ζόρι. Ζήτημα 1ο: Θα περιμένεις να σκιστείς πρώτα και μετά να ουρλιάξεις; Ζήτημα 2ο: Αυτές οι μέρες έχουν τον αέρα του μοιραίου. Σαν να πλησιάζει η ώρα να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν οι σκοτεινές σκέψεις που σε κατακλύζουν σήμερα είχαν φωνή, τότε μάλλον θα αισθανόσουν πως έχεις αρχίσει να το χάνεις. Όταν οι φοβίες απόρριψης μπλέκονται με κάθε σκέψη που πραγματοποιείς τότε είναι λογικό να μην θες να μιλάς σε άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ήδη με τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο σου έχεις αρχίσει να κατανοείς πως έχει τεράστια σημασία να διατηρείς την προσωπική σου ακεραιότητα μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όμως συχνά αυτό σημαίνει απομόνωση, μοναξιά, περιχαράκωση… Καθώς βρίσκεις τα εσωτερικά σου αποθέματα δύναμης, ίσως απομυθοποιείς μέρες σαν τη σημερινή την αξία των σχέσεων. Κι αυτό πονάει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μοναξιά, μοναξιά, μοναξιά… Αυτή η δαιμονισμένη αίσθηση πως κανείς δεν έχει καταφέρει ποτέ να σʼ αγαπήσει με το πάθος και την ένταση που αγαπάς εσύ επιστρέφει. Άντε κι αν είσαι μόνος/η μπορείς να πεις πως έχεις ρεαλιστικό λόγο για να το υποστηρίζεις με τόσο πάθος. Αν όμως είσαι σε σχέση μήπως να επαναπροσδιορίζεις σιγά σιγά μερικά γεγονότα;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν αυτό το σώμα είχε δική του φωνή, μέρες σαν την σημερινή θα ούρλιαζε από το άγχος και την ένταση που τόσο βάναυσα του προσθέτεις. Πρόσεξε και ηρέμησε, γιατί δεν είναι η κούραση που σου χτυπάει την πόρτα αλλά η κατάρρευση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

ΥΓ1: Μην αφήνεις το μυαλό σου να προτρέχει, μην πλάθεις σενάρια και μην βουτάς σε καχυποψίες στη σχέση με τον/την σύντροφο σου ή τους πολύ στενούς συνεργάτες σου. ΥΓ2: Δεν είναι κακό να ζητήσεις την οικονομική βοήθεια φίλων αν πραγματικά το έχεις ανάγκη. Αν από την άλλη σου ζητήσουν να προσφέρεις και μπορείς, να το κάνεις χωρίς ενδοιασμούς. ΥΓ3: Πιο παθιασμένος/η από ποτέ; ΟΚ! Αλλά ερωτευμένος/η είσαι ή απλά παίζεις;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όσο περισσότερο μπερδεμένος/η αισθάνεσαι μέσα σου (μάλλον γιατί συνειδητοποιείς πλέον πόσο δύσκολο είναι κόψεις δεσμούς με συγγενείς ή/και φίλους, όσο νοσηροί και αν είναι) τόσο περισσότερο μοιάζεις στη δουλειά σου με υστερικό/ή καριερίστα που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο παρά για δύναμη, εξουσία, έλεγχο. Και μπορείς να φανταστείς πόσο συμπαθείς είναι τέτοιοι χαρακτήρες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μυαλό σου σκοτεινιάζει συχνά πυκνά από την ανασφάλεια που βλέπεις να επικρατεί γύρω σου. Προσπαθείς να προβλέψεις ποιο πιθανόν να είναι το χειρότερο σενάριο για να προετοιμαστείς κατάλληλα. Χρειάζεσαι μια νότα ερωτικής έξαψης στη ζωή σου Σκορπιέ μπας και παρατήσεις τις θεωρίες συνωμοσίας. As soon as possible λέμε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Στο δίλλημα «Πρέπει να απολαμβάνω τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο» και «Η ζωή είναι γεμάτη προκλητικές δυσκολίες που με κάνουν συνεχώς καλύτερο» ίσως δεν μπορείς να διαλέξεις που στέκεσαι. Αν σου πω πως το πρώτο το έχεις ενστικτωδώς ανάγκη και το δεύτερο είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις, σε διευκολύνω καθόλου; Ναι, χρειάζεσαι λίγο και από τα δύο! Καλή τύχη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί σήμερα να σε κατηγορήσουν (ένας/μια συνεργάτης ή/και ο/η σύντροφος σου) πως είσαι σκληρός/η, αποστασιοποιημένος/η ή χωρίς συναισθήματα εξαιτίας της άρνησης σου να δίνεις σημασία σε παιδιάστικα τερτίπια. Ας πουν ότι θέλουν Αιγόκερε! Πλέον είσαι υπεύθυνος/η μόνο για τη δική σου ζωή και κανενός άλλου. Και σʼ όποιον/α αρέσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ποιος είπε ότι τα οι επαγγελματικοί στόχοι και τα όνειρα χτίζονται εύκολα; Ποιος είπε πως δεν θα περάσεις τον εαυτό σου μυριάδες συναισθηματικά δικαστήρια για κάθε λάθος σʼ αυτήν την πορεία. Κι όμως, μέρες σαν τη σημερινή οι στόχοι που έχεις θέσεις σκιρτούν τόσο ζωντανοί μπρος στα μάτια σου που αισθάνεσαι πως μπορείς νʼ αντέξεις κι άλλη πίεση, κι άλλη, κι άλλη… Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει έναν/μια Υδροχόο από το μέλλον του/της αν το έχει οραματιστεί!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μερικές μέρες όσο πιο μόνοι νιώθουμε, όσο περισσότερο αιμορραγούν οι πληγές μας, όσο πιο σκληρός μοιάζει ο κόσμος τόσο πιο διασκεδαστική και χαρούμενη είναι η μάσκα που φοράμε. Αν το γέλιο σου κρύβει οργή και πόνο είναι καλύτερο να ξεσπάσεις αντί να καταπιέζεσαι. Ναι, μπορείς να το κάνεις στην αγκαλιά ενός/μια καλού/ης φίλου/ης.
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ