Ασημίνα Χατζηανδρέου: Περνά στην αντεπίθεση – Εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι μετά την αποβολή από το Survivor

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Περνά στην αντεπίθεση – Εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι μετά την αποβολή από το Survivor

«Με κρατούσαν σε ομηρία και μου έδιναν τρία ηρεμιστικά χάπια την ημέρα», καταγγέλλει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκε από τον φετινό κύκλο του Survivor, καθώς φέρεται να παραβίασε τους κανονισμούς του παιχνιδιού και να έκανε χρήση κινητού με την Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δύο αθλήτριες μετά την αποβολή τους δεν επέστρεψαν αμέσως στην Ελλάδα. Έμειναν για κάποιες ημέρες σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, με την 25χρονη να στέλνει τώρα εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι και στην εταιρεία παραγωγής, τονίζοντας πως την κρατούσαν όμηρο και της έδιναν ηρεμιστικά χάπια.

Διαβάστε επίσης: H Κάιλι Τζένερ εξομολογείται την μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη – Το μήνυμά της στις μητέρες

«Κατέστην όμηρός σας»

Σύμφωνα με την «Super Κατερίνα», το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου γράφει: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς τρία ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Οι δηλώσεις για την αποβολή

Η Ασημίνα, τις προηγούμενες ημέρες, σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Πρωινό μας» μίλησε για πρώτη φορά για τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και άφησε τις αιχμές της κάνοντας λόγο για πόλεμο.

«Ο Χρήστος (Δάντης) με στήριξε όταν έγινε όλο το συμβάν με την επικοινωνία, με όλα αυτά που ζήτησε την άρση απορρήτου. Πώς να μην ταραχτεί; Αν όντως είχα κινητό, τον Χρήστο θα έπαιρνα τηλέφωνο. Για αυτό ταράχτηκε και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Είμαι χαρούμενη που κάτι δεν με δέχτηκε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Η φετινή μου συμμετοχή στο Survivor μου άφησε πίκρα. Έχω ζητήσει από όσους με στηρίζουν να μου στέλνουν για το περσινό που φορούσα την μπλε μπαντάνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ