«Σβήνουν» τον Κέβιν Σπέισι από την έτοιμη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ (pics, vid)

«Σβήνουν» τον Κέβιν Σπέισι από την έτοιμη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ (pics, vid)

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι πρόκειται να «εξαφανιστεί» από τη νέα και έτοιμη ταινία στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυόμενος τον σπαγκοραμμένο δισεκατομμυριούχο κροίσο του πετρελαίου, Τζον Πολ Γκετί.

 

Η ταινία «All the Money in the World» θα κάνει κανονικά όπως έχει προγραμματιστεί πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου, αλλά χωρίς τον Σπέισι. Με απόφαση του ίδιου του σκηνοθέτη, του βετεράνου Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Αμερικανός ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον παλαίμαχο Κρίστοφερ Πλάμερ με αφορμή τις συνεχιζόμενες καταγγελίες σε βάρος του Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ανδρών.

All the money in the world

Το Variety σημειώνει ότι ο Κέβιν Σπέισι έχει ήδη κάνει γυρίσματα δύο εβδομάδων για την ταινία και υπογραμμίζει ότι σε ορισμένες σκηνές είναι ο μοναδικός ηθοποιός στο πλάνο του σκηνοθέτη. Ο Σπέισι συμπρωταγωνιστούσε με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ και Μισέλ Γουίλιαμς.

Κρίστοφερ Πλάμερ

Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως αυτή η νέα ταινία αποσύρθηκε από το Φεστιβάλ AFI του Αμερικανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου. «Το “All the Money in the World” είναι ένα εξαιρετικό φιλμ και αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο την τιμητική του θέση στο AFI Fest. Αλλά, δεδομένου όλων αυτών των κατηγοριών οι οποίες αφορούν έναν από τους ηθοποιούς της, και προς σεβασμό όλων όσων έχουν επηρεαστεί από αυτές, θα ήταν ανάρμοστο να γιορτάσουμε σε γκαλά την ταινία. Έτσι, αποφασίσαμε να την αποσύρουμε.

Ωστόσο, η ταινία αυτή δεν είναι δουλειά ενός μόνο ατόμου. Υπάρχουν πάνω από 800 ηθοποιοί, σεναριογράφοι, καλλιτέχνες, και συνεργείο που εργάστηκαν ώρες επί ωρών για χρόνια και με ήθος για την ταινία, συμπεριλαμβανομένου και ενός από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του σινεμά. Θα ήταν μεγάλη αδικία να τιμωρήσουμε όλους αυτούς για τα παραπτώματα ενός ηθοποιού της ταινίας», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής της ταινίας Sony. Χρέη παραγωγού στην εν λόγω ταινία εκτελεί και ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Το «All the Money in the World» αφηγείται την αληθινή ιστορία της απαγωγής του εγγονού του Τζον Πολ Γκέτι το 1973, που έμεινε θρυλική καθώς ο παππούς του, ο τότε πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο αρνήθηκε να πληρώσει τα λύτρα.

Πηγή: athensvoice.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ