«Βγήκε με βρακιά κατεβασμένα και έγινε ρεζίλι…» – Κόλαφος κορυφαία ηθοποιός για τον Θανάση Βέγγο

«Βγήκε με βρακιά κατεβασμένα και έγινε ρεζίλι…» – Κόλαφος κορυφαία ηθοποιός για τον Θανάση Βέγγο

Τα αποκάλυψε όλα!

Η Βάσια Τριφύλλη όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε ένα απίστευτο σκηνικό για τον Θανάση Βέγγο. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε το επικό σκηνικό που ο Βέγγος προσπάθησε να απατήσει την γυναίκα του.

Τι αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη

«Βγήκε με βρακιά κατεβασμένα και έγινε ρεζίλι...» - Κόλαφος κορυφαία ηθοποιός για τον Θανάση Βέγγο

Η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «ο Θανάσης Βέγγος δεν ήθελε πολλά πολλά. Είχε παραπάνω από όρια, ήταν τεθωρακισμένος. Δεν ήταν σκληρός άνθρωπος, αλλά έτσι ήθελε να ζει. Ήταν επιλογή του».

«Είχε την γυναίκα του και δεν την απάτησε ποτέ. Μια φορά προσπάθησε και έγινε ρεζίλι των σκυλιών» πρόσθεσε η ηθοποιός. «Βγήκε με τα βρακιά κατεβασμένα κάτω στην Κόρινθο και φώναζε, «Μήνα μου σε απάτησα» και από πίσω η άλλη καθόταν και έλεγε «όχι, δεν πρόλαβε». Μου το είπαν οι ίδιοι».

«Ο Θανάσης έτρεχε για να ξεφύγει από το…» – Αποκαλύψη σοκ για τον Βέγγο!

Ο Νίκος Κάπιος έδωσε συνέντευξη στην Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα και μίλησε μεταξύ άλλων για το τι άνθρωπος ήταν ο Θανάσης Βέγγος. Παράλληλα, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη είχε συνεργαστεί με τον Θανάση Βέγγο στη σειρά «Περί ανέμων και υδάτων» και τον ήξερε προσωπικά, έτσι όταν ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, η ίδια εξομολογήθηκε ότι της στοίχισε πάρα πολύ.

Άκουγα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις σας όσα είχατε πει για τον Βέγγο…

«Υπέροχος άνθρωπος ο Θανάσης. Ηταν η προσωποποίηση και η επιτομή του άγχους. Και για να ξεφύγει από αυτό, συνεχώς έτρεχε. Προσπαθούσε να το ξεπεράσει μέσα από την υπερκινητικότητά του. Απίστευτα καλός άνθρωπος.

Μέχρι εκεί που δεν βάζει το μυαλό σου. Την εποχή που εκείνος μεσουρανούσε υπήρχε ένα θέατρο στον Εθνικό Κήπο. Εκεί πρωτογνωριστήκαμε με τον Θανάση. Τότε μου πρότεινε να παίξω στην πρώτη ταινία που κάναμε μαζί.

Αργότερα έκανε το δικό του θέατρο στης Σμαρούλας Γιούλη. Θυμάμαι ήταν τρελός και παλαβός με τη σκόνη. Έμπαινε στο καμαρίνι και το σκούπιζε για ώρες. Το έκανε σαν χειρουργείο».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ