Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη – «Βάζει τα γυαλιά» στη Δέσποινα Βανδή

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη – «Βάζει τα γυαλιά» στη Δέσποινα Βανδή

Ποζάρει με σέξι φόρεμα και κάνει το Instagram να παραμιλά

Σέξι και όποιος αντέξει η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη και μητέρα του γιου του είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και να «απασχολεί» μόνο με τα προσωπικά της. Ακόμα και όταν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ και οι αναρτήσεις της στα social media είναι επιλεκτικές.

Αυτή τη φορά όμως είπε να κάνει μια εξαίρεση και να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος και δημοσίευσε μία εντυπωσιακή φωτογραφία της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο καλός της φίλος την φωτογράφισε να ποζάρει όλο νάζι και χάρη, φορώντας ένα mini, ασημί φόρεμα γεμάτο παγιέτες, που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, και ψηλές, μυτερές γόβες.

«Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα…. @constantinabekiari την αγαπημένη μου φίλη που έχει το πιο ωραίο bar restaurant», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και τα likes έπεσαν «βροχή».

Δείτε την ανάρτησή του

Η ζωή της μετά τον χωρισμό

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μαζί για 16 χρόνια. «Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος», έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος τώρα δηλώνει ερωτευμένος με τη Δέσποινα Βανδή.

Μετά τον χωρισμό τους, η ίδια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μακριά από τον ηθοποιό, ενώ στο πλάι της έχει τον γιο τους, Μιχάλη. Μάλιστα, έχει αφοσιωθεί στο δικό της μαγαζί. Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο που άνοιξε προσφάτως στου Ψυρρή, με σεφ τον Ζαχίρ από το «MasterChef». Ήδη στο μαγαζί έχει υποδεχτεί ήδη αρκετούς ηθοποιούς. Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα, η Ρέα Τουτουνζή και άλλοι από το καστ «Η Γη της Της Ελιάς» βρέθηκαν πριν μερικά βράδια και φρόντισαν να παινέψουν το μαγαζί της φίλης τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ