Στέφανος Ξενάκης: Η πρώτη δήλωσή του μετά από 8 ημέρες στη φυλακή

Στέφανος Ξενάκης: Η πρώτη δήλωσή του μετά από 8 ημέρες στη φυλακή

Κατηγορώ κατά των ΜΜΕ από τον Στέφανο Ξενάκη

Με αιχμές -και πικρία- για ανθρωποφαγία σε βάρος του, αλλά και με πολλά ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν, ο Στέφανος Ξενάκης, έκανε την πρώτη του ανάρτηση χθες, μετά την περιπέτεια που τον έστειλε για 8 ημέρες στη φυλακή.

Ο γνωστός συγγραφέας με βιβλία – μπεστ σέλερ, οδηγήθηκε στη φυλακή για χρέη και ακάλυπτες επιταγές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σε βάρος του 55χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για συνολική ποινή φυλάκισης οχτώ ετών και 11 μηνών. Όπως αναφέρεται, επίσης, «στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της». Στο βιογραφικό του ο Στέφανος Ξενάκης ανέφερε ότι από το 1993 έως το 2015 είχε εργαστεί ως στέλεχος και επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης.

Ο Ξενάκης βγήκε από τη φυλακή καθώς οι δικηγόροι του κατέβαλαν 23.000 ευρώ. Μέσα από την ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι οι 8 μέρες που πέρασε ΓΑΔΑ ήταν οι σημαντικότερες της ζωής του, κατήγγειλε πως τα ΜΜΕ επιχείρησαν να τον κατασπαράξουν και υποσχέθηκε ότι όλη η περιπέτειά του θα γίνει βιβλίο.

Η ανάρτηση του Στέφανου Ξενάκη

Λόγω της καθυστερημένης τακτοποίησης κάποιων υποχρεώσεων της εταιρίας μου, που είχε πτωχεύσει το 2015, μετά από 18 χρόνια λειτουργίας, και μιας δικής μου αμέλειας, έπρεπε να προσκομιστώ στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ την προηγούμενη Δευτέρα. Έμεινα μέσα οκτώ μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης κι αποπληρωμής των ποινών. (για όποιον γνωρίζει, η συγκεκριμένη διαδικασία, είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα)

Κάποια ΜΜΕ έκαναν ό,τι μπόρεσαν για να με κατασπαράξουν «ως είθισται» σε αυτές τις περιπτώσεις. Κάποια δε σεβάστηκαν ούτε την οικογένειά μου, ούτε καν τα παιδιά μου, στο γνωστό ανθρωποφάγο κυνήγι. Κανένα από αυτά τα ΜΜΕ μέχρι σήμερα φυσικά, δεν είχε ξαναασχοληθεί μαζί μου. Βλέπεις η κυκλοφορία ενός ελληνικού βιβλίου σε 31 διαφορετικές γλώσσες ΔΕΝ είναι είδηση. Η σύλληψη του μπεστσελερά όμως είναι «λαβράκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ