Ήταν πολλά τα λεφτά για τη Δήμητρα Λιάνη: Ποιος αγόρασε το σπίτι της οδού Αγράμπελης – Πόσο πούλησε τη «ροζ» βίλα

Ήταν πολλά τα λεφτά για τη Δήμητρα Λιάνη: Ποιος αγόρασε το σπίτι της οδού Αγράμπελης – Πόσο πούλησε τη «ροζ» βίλα

Η μαγευτική βίλα που πούλησε στην Εκάλη!

Η Δήμητρα Λιάνη έγινε γνωστή, το δίχως άλλο, για το γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, με την ίδια να έχει περάσει μια πολυτάραχη ζωή και να μην έχει παντρευτεί μονάχα μια φορά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μεγάλο καημό της Δήμητρας Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Πριν μερικά χρόνια η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πούλησε τη βίλα της οδού Αγράμπελης στην Εκάλη. Ένα μήνυμά της στο Facebook και μια σειρά από παρεξηγήσεις έκαναν γνωστό το ότι η κα Παπανδρέου είπε οριστικά αντίο στη μεζονέτα που απέκτησε μετά την πώληση της ροζ βίλας στην Εκάλη.

Σε δηλώσεις της στην Espresso, αποκάλυψε πως η ίδια ζήτησε να διακοπεί το σταθερό τηλέφωνο καθώς μετακομίζει. Χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους της απόφασής της, είπε πως έχει ήδη πακετάρει και φεύγει από τη βίλα στης Αγράμπελης.Ήταν πολλά τα λεφτά για τη Δήμητρα Λιάνη: Ποιος αγόρασε το σπίτι της οδού Αγράμπελης - Πόσο πούλησε τη «ροζ» βίλα (photos)

Η νεόδμητη μεζονέτα, που είναι εμβαδού 467 τ.μ., διαθέτει κήπο 278 τ.μ. και δύο πάρκινγκ! Η τετραώροφη μεζονέτα είχε βγει, για πρώτη φορά, στο «σφυρί» το 2011 με τιμή εκκίνησης 1,2 εκατ. ευρώ, η οποία μειώθηκε στις 800.000 ευρώ κατά τον πλειστηριασμό του Νοεμβρίου 2013.

Η Δήμητρα Λιάνη εμφανίζεται να οφείλει συνολικά προς Δημόσιο και τραπεζικό ίδρυμα περίπου 500.000 ευρώ, από τα οποία ποσό της τάξης των 26.000 ευρώ είναι οφειλόμενα ενοίκια προς τη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (από την εποχή που κατοικούσε σε ακίνητο της μη κυβερνητικής οργάνωσης).

Ήταν πολλά τα λεφτά για τη Δήμητρα Λιάνη: Ποιος αγόρασε το σπίτι της οδού Αγράμπελης - Πόσο πούλησε τη «ροζ» βίλα (photos)

Ποιος αγόρασε τη βίλα της οδού Αγράμπελης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News η βίλα πέρασε στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη του Κρητικού επιχειρηματία Μανώλη Βαβουράκη που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Έτσι η τετραώροφη μεζονέτα, που εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και έχει συνολική επιφάνεια 467 τ.μ. περιήλθε στην κυριότητά του μετά από πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου έναντι 581.500 ευρώ.

Ήταν πολλά τα λεφτά για τη Δήμητρα Λιάνη: Ποιος αγόρασε το σπίτι της οδού Αγράμπελης - Πόσο πούλησε τη «ροζ» βίλα (photos)

Το 2007 η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έδωσε στην κατασκευαστική εταιρεία Morfi αντιπαροχή το οικόπεδο των 3,5 στρεμμάτων στην οδό Αγράμπελης όπου βρισκόταν το σπίτι που κατοικούσε κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εκεί αναπτύχθηκαν έξι βίλες από τις οποίες οι τρεις περιήλθαν στην κυριότητα της Δήμητρας Λιάνη και οι υπόλοιπες «πέρασαν» στην κατασκευαστική εταιρεία. Τα περισσότερα από τα ακίνητα είτε μισθώθηκαν είτε πωλήθηκαν, με το τελευταίο κομμάτι να αλλάζει χέρια μετά τον πλειστηριασμό της περασμένης Τετάρτης.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ