Θυμάστε τον Φίλιππο Σοφιανό; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο 66χρονος ηθοποιός

Θυμάστε τον Φίλιππο Σοφιανό; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο 66χρονος ηθοποιός

Η αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο Φίλιππος Σοφιανός εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός υπήρξε ζεν πρεμιέ, καθώς η γοητεία του δεν έμενε ασχολίαστη. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο 66χρονος ηθοποιός;

Ο ίδιος γεννήθηκε το 1957 στην Καλαμάτα ενώ σε μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Το 1977 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας της σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε το 1980.

Το πραγματικό του επίθετο είναι Ζούκας, καθώς το Σοφιανός προέκυψε για καλλιτεχνικούς λόγους. Ο ηθοποιός συνεχίζει ενεργά τη συμμετοχή του στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, τον βλέπουμε και στο «Κόκκινο Ποτάμι» στο ρόλο του Δημήτριου Γαλάνη.

Όπως είναι γνωστό, ο Φίλιππος Σοφιανός δεν θέλησε ποτέ να απασχολεί τα media με την προσωπική του ζωή και έτσι αυτά που ξέρουμε είναι μόνο όσα έχει αποκαλύψει ενίοτε ο ίδιος.

Στο σήμερα, ο γνωστός ηθοποιός έχει αλλάξει αισθητά με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο η μόνη εμφανής διαφορά πάνω του είναι τα μαλλιά του, τα οποία έχει αφήσει να μακρύνουν.

Φίλιππος Σοφιανός σήμερα

Όπως έχει πει, έχει αποκτήσει τρία κι όλα μάλιστα, από διαφορετικούς γάμους. «Έχω τρία παιδιά από τους τρεις μου γάμους. Έχω μαζέψει dna από τρία διαφορετικά πλάσματα. Έχω έναν 23χρονο, μία 18χρονη και έναν 10χρονο», δήλωσε χαρακτηριστικά και έπειτα πρόσθεσε πως δε θα ήθελε τα παιδιά του να ακολουθήσουν τα βήματά του επαγγελματικά.

Ο Φίλιππος Σοφιανός ήταν πριν καιρό καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» και ως κατεξοχήν τηλεοπτικός ηθοποιός με μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, έκανε έναν απολογισμό για τα «κέρδη» και τις «ζημίες» από αυτήν.

«40 χρόνια δουλεύω σαν σκυλί. Η δουλειά του ηθοποιού δίνει πολλά πράγματα, έχει πολύ σπουδαίες και πολύ ευτελείς στιγμές. Αξιώνεσαι μια πολύ μεγάλη γκάμα συναισθημάτων. Επίσης γλιτώνει τον ψυχίατρο ο ηθοποιός» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αν η δουλειά του τού έχει απορροφήσει τον χρόνο και την ενέργειά του και δεν έχει δώσει τον χρόνο που πρέπει στην προσωπική του ζωή απάντησε:

«Δυστυχώς ναι, έχει συμβεί. Τον καιρό που όλοι τρέχαμε να κάνουμε καριέρα τα δύο μου πρώτα παιδιά μεγάλωσαν με μπέιμπι σίτερ. Δεν συνέβη αυτό με το τρίτο. Σήμερα πιστεύω ότι πλούσιος είναι ένας άνθρωπος που έχει χρόνο, τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα, έτσι ορίζεται ο πλούτος.

Είχα τη χαρά του προσωπικού χρόνου που αφιέρωσα στο μικρό μου το καμάρι που είναι 9 και ήταν μια απολαυστική εμπειρία που σε κάνει να σκέφτεσαι “Αξίζει τον κόπο όλη αυτή η τρέλα της δουλειάς, η αγωνία του πρωταγωνιστή, να κρατήσεις το κασέ σου;”. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Η δουλειά του ηθοποιού είναι ένας πολύ μοναχικός δρόμος (…) και θα την κάνω όσο στέκω» είπε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ