Κασέ με πολλά μηδενικά: Τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε ο Νίκος Σεργιανόπουλος σε κάθε επεισόδιο που πρωταγωνιστούσε

Κασέ με πολλά μηδενικά: Τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε ο Νίκος Σεργιανόπουλος σε κάθε επεισόδιο που πρωταγωνιστούσε

Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος!

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς και αυτό το είχε εξαργυρώσει και στο κασέ του που είχε πολλά μηδενικά. Πόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο που πρωταγωνιστούσε;

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Η πρώτη μάχη για τον γνωστό ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του θεάτρου Νίκο Σεργιανόπουλο δόθηκε το 2007, ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή. Με την ευκαιρία δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία του ηθοποιού από τους «Δύο ξένους».

Τότε ο γνωστός ηθοποιός είχε πιαστεί με ποσότητα κοκαΐνης πάνω του και είχε οδηγηθεί στην αστυνομία.

Νίκος Σεργιανόπουλος και Ρένια Λουιζίδου

«Είμαι χρήστης κοκαΐνης εδώ και τρία χρόνια… Για κάθε επεισόδιο αμείβομαι με τουλάχιστον 10.000 ευρώ, που σημαίνει ότι δεν έχω καμία ανάγκη και κανένα κίνητρο να προμηθεύομαι κοκαΐνη για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρά μόνο για να τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά εγώ… Στο σπίτι μου δεν βρέθηκε ούτε ζυγαριά ή άλλο αντικείμενο, από το οποίο να δημιουργείται έστω και η υπόνοια ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες θα μπορούσαν να προορίζονται για άλλα άτομα…»

Με τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, αλλά και περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο «βούτηξε» αρχικά στο αλκοόλ και στη συνέχεια στην άσπρη σκόνη, ο 55χρονος τότε δημοφιλής καλλιτέχνης είχε καταφέρει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 15.000 ευρώ και με περιοριστικό όρο την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ