Σοκάρει η κατάρα του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Μετά το έγκλημα σκοτώθηκαν άλλοι τρεις…»

Σοκάρει η κατάρα του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Μετά το έγκλημα σκοτώθηκαν άλλοι τρεις…»

Απίστευτο!

Σοκάρει η κατάρα για την οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία βγήκε στην φόρα μέσα σε πέντε χρόνια «ξεκληρίστηκε» ολόκληρη, ύστερα από το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι υπήρξαν άλλοι τρεις θάνατοι, αφού πρώτα ο Ντέιβιντ Μουρτινκέλι πήρε τη ζωή του αγαπημένοι ηθοποιού, με τον Αλέξη Στεφανάκη να συγκλονίζει με όσα αναφέρει, ενώ πριν από τη δολοφονία ο ηθοποιός είχε κάνει τη δική του έκκληση.

Διαβάστε επίσης: Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός να μου δώσει το ποδόσφαιρο-Ούτε μια στο εκατομμύριο τελικός στον Βόλο»

«Νομίζω ότι όλοι σημαδεύτηκαν από αυτή την ιστορία. Ήταν πολύ ισχυρός ο δεσμός που είχε με την αδερφή του. Το δράμα αυτής της οικογένειας είναι ανεπανάληπτο. Κάθε διαδρομή αυτής της περιόδου που έχουμε τα δικαστήρια, πέθαινε ένας άνθρωπος της οικογένειας.

Πέθανε η αδερφή του, πέθανε ο γαμπρός του. Πέθανε η μάνα του. Οι θάνατοι αυτοί συνέβαιναν κάθε φορά πριν από δικαστήριο. Δεν έχουμε έναν θάνατο, έχουμε ουσιαστικά τέσσερις θανάτους. Ο άνθρωπος αυτός δεν σκότωσε τον Νίκο, σκότωσε τέσσερις ανθρώπους» είπε ο κ. Στεφανάκης. Ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στον τρόπο που θα ήθελε να θυμάται ο κόσμος τον Νίκο Σεργιανόπουλο:

«Η πραγματικότητα του Νίκου ήταν πολύ φωτεινή. Η εσωτερική πραγματικότητα ήταν πολύ σκοτεινή. Εγώ θέλω έτσι να τον θυμόμαστε. Σαν έναν άνθρωπο που άξιζε όλη αυτή την αγάπη, όλη αυτή η καλοσύνη που αυτός έβγαζε. Βοηθούσε πολύ κόσμο, χωρίς ποτέ να επιδιώκει να μαθευτεί. Ένας άνθρωπος που είχε πάρα πολύ καλές πλευρές και ένας άνθρωπος που δυστυχώς βασανιζόταν από τις δικές του Ερινύες».

Νίκος Σεργιανόπουλος

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ