Ανατριχιάζει η Zήνα Κουτσελίνη: «Aυτό θα το κουβαλάω μέχρι να… κλείσω τα μάτια μου»

Ανατριχιάζει η Zήνα Κουτσελίνη: «Aυτό θα το κουβαλάω μέχρι να… κλείσω τα μάτια μου»

«Εκείνη η μέρα ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου...»

Η Ζήνα Κουτσελίνη λίγο πριν το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν, σε μια από τις λίγες συνεντεύξεις της, μίλησε αποκλειστικά στον Χάρη Λεμπιδάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιοι είναι για εκείνοι οι νικητές της σεζόν, αν θα παραμείνει στο Star, αλλά συγκινητική ήταν και η αναφορά που έκανε στην εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Επίσης, η γνωστή παρουσιάστρια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη δε «μάσησε» τα λόγια της και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ήταν μια χρονιά με έντονη επικαιρότητα με αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα Τέμπη ήταν το γεγονός που δεν θύμιζε απλώς αρχαία τραγωδία, ήταν όλες οι τραγωδίες μαζί. Αυτό θα το κουβαλάω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Εκείνη η μέρα ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου»

Η Ζήνα Κουτσελίνη, πέρα από μια πολύ καλή δημοσιογράφος, έχει δημιουργήσει και μια υπέροχη οικογένεια, με τον σύζυγό της και την κόρη της να είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Παράλληλα, η Ζήνα Κουτσελίνη προσεγγίστηκε από τις κάμερες της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά και μέσα σε όλα μίλησε τόσο για την αίσθηση του χιούμορ του όσο και για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες δημοσιογράφους, που το κοινό την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό και η αλήθεια είναι πώς και η ίδια λατρεύει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας, το οποίο και υπηρετεί με ευλάβια τα τελευταία χρόνια. Η ίδια ασχολείται με την καθημερινή επικαιρότητα και ειδησεογραφία και μαζί με την δημοσιογραφική της ομάδα σχολιάζουν θέματα ποικίλης ύλης.

Η Ζήνα Κουτσελίνη από το 2002 είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο, ο οποίος και είναι δίπλα της και την στηρίζει μόνιμα, σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει και μια υπέροχη κόρη, την Ευσταθία- Μαρία, η οποία και είναι το παν για εκείνους και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Για την σχέση με τον σύζυγο της, μετά τον ερχομό της κόρης τους, η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως: «Δεθήκαμε περισσότερο. Γίναμε μια γροθιά, ειλικρινά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση στη σχέση μας και αυτό είναι που μας κρατούσε κοντά, ακόμη και όταν οι προσπάθειές μας για παιδί έπεφταν στο κενό. Μαζί το παλέψαμε, μέχρι τέλους!».

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ