Τα αστρολογικά tips της ημέρας (26/4)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (26/4)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προειδοποίηση! Warning! SOS! Δεν είναι μόνο η διάθεση σου να μην ασχολείσαι με βλακείες αδιαπραγμάτευτει σήμερα! Είναι και η τσαντίλα σου ασταμάτητη αν (χτύπα ξύλο, λέμε τώρα…) έρθεις τετ α τετ με τη βλακεία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως ξυπνήσεις με την αίσθηση πως αυτό που ζεις, οι άνθρωποι που έχεις κοντά σου, η δουλειά σου, η πόλη που μένεις, όλα είναι λάθος, λάθος, λάθος. Και όταν ξεκινάς έτσι καλύτερα να μην σε πλησιάσει άνθρωπος..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι περισσότεροι/ες Δίδυμοι αντιμετωπίζουν τις εσωτερικές αλλαγές που βιώνουν με εργασιοθεραπεία και περιορισμό της κοινωνικότητας και θα συνεχίσουν να το κάνουν για το επόμενο διάστημα. Όμως το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ίσως αυτές τις μέρες παρασύρει μαζί του ακόμη μερικά σκουπιδάκια του παρελθόντος που κουβαλάς μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τι φουρτούνες είναι αυτές μέσα στο μυαλό σου Καρκίνε; Γιατί έχεις την πεποίθηση πως η ζωή σε αναγκάζει να επιλέξεις ανάμεσα σε καριέρα, ερωτική ζωή και προσωπική ηρεμία; Ναι, μπορούν να λειτουργήσουν όλα μαζί αρκεί να πάψεις να γραπώνεσαι τόσο απελπισμένα από το καθένα ξεχωριστά. Ειδικά αυτό το «απελπισμένα» πρέπει να το κοιτάξεις πολύ σοβαρά…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ποτέ δεν ήσουν το παιδί των ημίμετρων, πόσο μάλλον μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι πως όχι μόνο θες κάποιον/α (πίσω;) στη ζωή σου, αλλά τον/την θες ολοκληρωτικά/απόλυτα/καταστροφικά και ΣΗΜΕΡΑ! Α και ναι, το ξέρεις πως είναι η λάθος επιλογή για εσένα αλλά δεν σου καίγεται καρφί ό,τι κι αν λένε όλοι/ες εκεί έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όποιος/α από την οικογένεια σου (ή ακόμη κι ο/η σύντροφος σου) έχει νευράκια και θέλει να ξεσπάσει να απευθυνθεί κάπου άλλου σήμερα. Έχεις δικαίωμα να ασχολείσαι μόνο με τις δικές σου σκοτούρες! Γκεγκε;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θυμάσαι το στίχο «με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»; Ωραία, πάρε τον όπως είναι και φόρεσε τον καπέλο στο χώρο εργασίας σου αυτές τις μέρες. Φωτιά και μαχαίρι σε σχέσεις με συναδέλφους αν θες να ελπίζεις πως θα αλλάξουν επιτέλους οι συνθήκες (συν)εργασίας σου. Αλλιώς μην γκρινιάζεις που δεν συμβαίνουν όλα όπως τα θες από μόνα τους; Ακόμη πιστεύεις στα μάγια και τα θαύματα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Συμβουλή 1η: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συναδέλφους και συγγενείς. Ακόμη κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς ζουρλομανδύα και με την πίστη ότι εσύ μπορείς να λύσεις όλα τους τα προβλήματα. Συμβουλή 2η: Προφανώς και πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου όταν όλοι θα έχουν αποκοιμηθεί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Φρόντισε σήμερα να υιοθετήσεις το γνώριμο και επιτυχημένο στυλ σου «Δες το μάτι μου που γυαλίζει, δεν αστειεύομαι όταν σου λέω πως μου ανάβουν τα λαμπάκια». Πρακτικά μια χαρά είσαι, απλά για να παραμείνεις έτσι πρέπει να κόψεις από νωρίς το βήχα σε μερικούς/ές στο χώρο εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα έχοντας από πάνω σου το υπαρξιακό άγχος του Πλούτωνα που σε καλύπτει με τη ζοφερή σκιά του. Από την άλλη πλευρά θα ήταν ανόητο να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου και να περιμένεις παγωμένος/η τις εξελίξεις γύρω σου. Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Αιγόκερε. Αυθεντικά. Κοιτώντας μόνο εντός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ένα μίνι στοίχημα να κερδίσεις. Να μεταμορφωθείς κοινωνικά και να προχωρήσεις μόνο μ’ εκείνες τις σχέσεις που δεν σ’ αναγκάζουν να νιώθεις ενοχές επειδή μόνος/η σου επιλέγεις πότε και πόσο προσφέρεις σ’ αυτές. Ναι, πρέπει να κοπούν μερικές για ν’ ανοίξει ο κύκλος των επόμενων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όχι άλλο κάρβουνο! Πως περιμένεις νʼ αλλάξει κάτι στα ερωτικά σου αν δεν αποφασίσεις τι θες τελικά; Τρυφερότητα; Περιπέτεια; Εξασφάλιση; Διάρκεια; Έξαψη; Λειτουργική καθημερινότητα; Συγνώμη αλλά η απάντηση «Τα θέλω όλα!» είναι εφηβική αφέλεια και όχι ενήλικη συμπεριφορά.
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ