Tα νέα hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Tα νέα hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Αυτά τα ζευγάρια διανύουν τους πρώτους μήνες της νέας τους σχέσης.

Αρκετά είναι τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Κάποια από τα προηγούμενα ειδύλλιά τους δεν ευδοκίμησαν και ο φτερωτός θεός τους χτύπησε ξανά με τα βέλη του.

Από έρωτες που αναπτύχθηκαν στα γυρίσματα μέχρι σε ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω του κοινού πνευματικού, οι celebrities συνεχίζουν να μας απασχολούν και για το relationship status τους. Κάτι που ακόμα και εκείνοι προσπαθούν να το διαχειριστούν, καθώς βλέπουν την εικόνα τους να παίζει παντού για την προσωπική τους ζωή.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Μπουλς 105-92: «Κλείδωσαν» την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας

Αυτά τα ζευγάρια, όμως, που ακολουθούν μας έχουν απασχολήσει και λίγο περισσότερο από άλλα τους τελευταίους μήνες.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πιο αγαπημένος παίκτης που έχει περάσει από το Survivor, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Είναι σε σχέση με την πρώην παίκτρια Survivor Δήμητρα Βαμβακούση.

Οι δυο τους, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, όταν αντιλήφθηκαν πως έχουν τον ίδιο πνευματικό. Κάτι που τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

«Έχουμε πει με την Δήμητρα σε διάφορες συνεντεύξεις μας πως έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Έχουμε τον ίδιο πνευματικό, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τον χώρο αυτό και δεν γνωρίζουμε και τον λόγο. Εκεί γνωριστήκαμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Μας έβγαλαν κάτι φωτογραφίες και μας έφτασαν μέχρι τον γάμο», δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό Hello, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε πως τους αρέσει η διακριτικότητα. «Είμαι αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα Βαμβακούση από την πλευρά της επισήμανε πως δεν πρέπει να εκτίθεται η προσωπική ζωή του καθενός. «Είναι ρηχό και με στενοχωρεί όταν συμβαίνει», υπογράμμισε.

Νίκος Οικονομόπουλος – Ασημένια Καμτσή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό μας», βρίσκεται σε σχέση με την Ασημένια εδώ και 6 μήνες. Οι δυο τους φαίνεται πως ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα του videoclip της τελευταίας του επιτυχίας με τίτλο «Πρέπει, δεν πρέπει», στη Γαλλία, όπου και συνεργάστηκαν μαζί για πρώτη φορά.  

Η Ασημένια Καμτσή επισκέπτεται τακτικά τον Νίκο Οικονομόπουλο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ενώ και οι δύο επιθυμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας

Είναι τους τελευταίους 6 μήνες που η Βίκυ Κάβουρα βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα.

Οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, πριν από λίγους μήνες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της και έτσι πυροδότησε τις φήμες πως είναι μαζί.

Μια συνάντησή τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη. 

Από τότε φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι, αφιερώνοντας πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Γιώργου Τζαβέλλα σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  

Η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατες τηλεοπτικές της δηλώσεις απέφυγε τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή. «Τελειώσαμε;» ήταν η μόνη κουβέντα που είπε πριν αποχωρήσει.

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση

Εδώ και λίγους μήνες ο Αργύρης Πανταζάρας είναι σε σχέση με την επίσης ηθοποιός Σίσσυ Τουμάση.

Αποκάλυψαν τη σχέση τους ενώ βρίσκονταν στην Ιταλία, ενώ υποδέχτηκαν το 2023 με ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στον φωτογραφικό φακό. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ