Τάσος Γιαννόπουλος: «Ο κόσμος στον δρόμο ακόμα και σήμερα με αποκαλεί ‘Μάκη’»

Τάσος Γιαννόπουλος: «Ο κόσμος στον δρόμο ακόμα και σήμερα με αποκαλεί ‘Μάκη’»

Τι δήλωσε ο ηθοποιός για τον ρόλο που τον έκανε ευρέως γνωστό;

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς τηλεοπτικούς του ρόλους, που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό, είναι αυτός του «Μάκη Κοτσάμπαση» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», του αργόσχολου συζύγου και πατέρα, που είχε αδυναμία στις μπίρες.

Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε, ο Τάσος Γιαννόπουλος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά και τον ρόλο του «Μάκη» που τον σημάδεψε. Παράλληλα, εξήγησε τον λόγο που η τηλεόραση άργησε να μπει στη ζωή του.

«Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου στα 35 μου. Στο μυαλό μου υπήρχε μόνο το θέατρο, κυρίως γιατί οι παραστάσεις, στις οποίες συμμετείχα και οι σκηνοθέτες που συνεργαζόμουν, απαιτούσαν δουλειά πάνω από 10 ώρες τη μέρα. Αφού λοιπόν, μπορούσα να ζήσω από το θέατρο, δεν έκανα κάτι άλλο. Στο μυαλό μου έτσι κι αλλιώς, τα έχω κάπως χωρισμένα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να μάθω πρώτα να κάνω καλά θέατρο, πριν δοκιμάσω κάτι άλλο. Είναι πολύ δύσκολο έτσι κι αλλιώς, να παίζεις στην τηλεόραση, η υποκριτική διαφέρει. Πρέπει να ξέρεις τεχνικά κομμάτια, να παίζεις με τις κάμερες, είναι μια άλλου είδους συνεργασία».

«Ήμουν εξ αρχής θετικός»

Όσο για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», ανέφερε πως του άλλαξε τη ζωή, λόγω της αναγνωρισιμότητας που κέρδισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ