«Πάγωσαν» άπαντες με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Πάγωσαν» άπαντες με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1...» - Η ατάκα του που συζητήθηκε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να βρίσκεται πάνω από τρεις δεκαετίες στον ΑΝΤ1 ως το πρόσωπο του σταθμού, ωστόσο κατά καιρούς έχει… ξαφνιάσει με τις τοποθετήσεις του.

Η νέα χρονιά βρήκε τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα και ο ίδιος ήθελε να τοποθετηθεί για μια αδικία που συμβαίνει στον ANT1. Όλα ξεκίνησαν μετά τις αλλαγές που έγιναν στην σύνθεση του πάνελ της εκπομπής του μετά την προσθήκη της Μαρίας Αναστασοπούλου ως το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Φριτζ – Τσιτσιπάς 2-0: Κατώτερος των περιστάσεων – Τον έστειλε… σπίτι του ο Αμερικανός

Η δήλωσή του που προκάλεσε αίσθηση

Ο σταθμός και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης ήθελε πολύ αυτή την συνεργασία όπως και έγινε. Όμως, είδαμε αλλαγές που μας ξάφνιασαν με μία από αυτές ήταν και η μετακίνηση του Γιώργου Γρηγοριάδη στο Πρώτο Δελτίο και στο κοντρόλ του Καλημέρα Ελλάδα.

Η εκπομπή, Πρώτο Δελτίο, κόπηκε ξαφνικά με τους δύο παρουσιαστές Γιώργο Γρηγοριάδη και Ηρώ Ράντου να αξιοποιούνται στον ενημερωτικό τομέα. Η εκπομπή όμως επέστεψε λόγω του Μουντιάλ και του κανονισμού του ΕΣΡ σχετικά με την διάρκεια των δελτίων ειδήσεων που πρέπει να προβάλλονται. Ωστόσο, μετά το τέλος του Μουντιάλ η εκπομπή ξανά μπήκε αθόρυβα στο συρτάρι.

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε λέγοντας: «Παιδιά, ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν προσωπική επιλογή, δική μου να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη γιατί θεωρώ ότι είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο, γι’ αυτό σας παρακαλώ τσιμουδιά όταν αναφερόσαστε στη σχέση μου μαζί του. Είναι πολυεργαλείο: αποστολές, κάνει πολύ πρωινές εκπομπές, τον κόβουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, τον ξαναφέρνουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, μας καλύπτει για ό,τι προκύψει, από αύριο θα είναι εδώ με τη Μαριώ γιατί θα λείπω δυο μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ